Vēsma, Fanija

Izziņoti pirmie \"Summer Sound Liepāja 2011\" galvenie mākslinieki

22. un 23. jūlijā Liepājas pilsētas pludmalē un parkā pie Kūrmājas prospekta pirmo reizi norisināsies festivāls "Summer Sound Liepāja" un jau izziņoti pirmās dienas galvenie mākslinieki – populārā rokgrupa Guano Apes.

Kā norāda organizatori, gan ārvalstu, gan pašmāju dalībnieku skaits turpina pieaugt. Savu dalību festivālā apstiprinājušas grupas The Happy Endings (Austrālija), Spaceships Are Cool (Anglija), Nive Nielsen and Deer Children (Grenlande), The Coolness (Anglija), Kintopp (Vācija), Crystal Apes (Vācija), Lapko (Somija) un citas.

Savukārt no pašmāju māksliniekiem uz festivāla skatuvēm kāps gan sevi jau pierādījušās grupas un mākslinieki – Gustavo, Satellites LV, Dzelzs Vilks, gan arī jauni mūzikas projekti.

Summer Sound Liepāja 2011 būs divu dienu festivāls, kas notiks Liepājas pilsētas pludmalē un parkā, 22. jūlijā un 23. jūlijā. Tas būs starptautisks mūzikas festivāls, kura pamatā ir mūzikas kvalitāte un tās dažādība, iekļaujot tādus mūzikas žanrus, kā roks, hiphops, elektroniskā mūzika, arī popmūzika.

Summer Sound Liepāja 2011 būs lieliska iespēja vienkopus redzēt mūsdienu pasaules leģendas un jaunas, uzlecošas zvaigznes Latvijas mūzikas galvaspilsētā Liepājā.

Festivāla rīkotāji lēš, ka, ja viss izdosies, kā cerēts, šogad festivālu varētu apmeklēt ap 20 000 cilvēku.

Jaunākie raksti