Alīna, Sandris, Rūsiņš

Kalnciema kvartālā varēs apmeklēt sieviešu dienai veltītu tirdziņu

Sestdien, 5. martā, no plkst. 11.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartālā notiks Starptautiskajai sieviešu dienai veltīts gadatirdziņš, kur sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju tiks piedāvātas pirmās «mākslas medības» – jauno talantu darbu izstāde un pārdošana. Pasākumā būs vairāk kā 40 gleznas un vismaz 10 grafikas par pieejamām cenām. Šoreiz tēmas aptvers sievietes, ziedus un dabas studijas.

Bez tam pasākuma laikā varēs satikt pašus māksliniekus, kā arī saņemt konsultāciju par darbu izvēles jautājumiem no kompetentiem mākslas kritiķiem.

Savukārt bērni radošajā darbnīcā varēs gatavot spilgtas papīra puķes māmiņām, griezties krāsainā karuselī un cienāties ar našķiem no vietējiem ražotājiem, vīrieši – izvēlēties visdažādākos ziedus un dāvanas, ko gatavojuši amatnieki un rotkaļi, stikla darinājumus, dizaina priekšmetus un oriģinālas rotas savām lielajām un mazajām dāmām. Un, protams, neizpaliks lauku labumi un nebijuši cienasti gardēžiem Vīna veikalā.



Bet nākamie tirdziņi notiks katru otro sestdienu: 19. marts – Pavasara tirdziņš, 2. aprīlis – April, april, 16. aprīlis – Pikantais tirdziņš, 23. aprīlis – Oliņ boliņ, 7. maijs – Pavasara ziedonis.

Jaunākie raksti