Rūdolfs, Rūdis, Viviāna

Aktriera Andra Bērziņa slimības dēļ izmaiņas Dailes teātra repertuārā

Aktiera Andra Bērziņa slimības dēļ Dailes teātris izsludina izmaiņas repertuārā.

4. martā izrādes "Ne tāds kā visi citi" vietā izrāde "Zagļi". Iegādātās biļetes derīgas vai tās var nodot visās "Biļešu Paradīzes" kasēs.


5. un 6. martā atceltas izrādes "Amour fou". Iegādātās biļetes var samainīt uz izrādi 12. aprīlī vai tās var nodot visās "Biļešu Paradīzes" kasēs.


5. un 6. martā izrādē "Ceplis" titullomu spēlēs Artis Robežnieks, Sausā lomā - Kristaps Rasims.


9. martā izrādes "Ja mana sieva uzzinās..." vietā izrāde "Ar vīru nav viegli". Iegādātās biļetes derīgas vai tās var nodot vai samainīt uz citiem datumiem visās "Biļešu Paradīzes" kasēs.


9. martā izrāde "Intim" pārcelta uz 11. aprīli, iegādātās biļetes derīgas vai tās var nodot visās "Biļešu Paradīzes" kasēs.


10. martā izrādes "Ja mana sieva uzzinās..." vietā izrāde "Ar vīru nav viegli". Iegādātās biļetes derīgas vai tās var nodot vai samainīt uz citiem datumiem visās "Biļešu Paradīzes" kasēs.


10. martā izrādes "Idiots. Pēdējā nakts" vietā izrāde "Ābels un Olga". Iegādātās biļetes derīgas vai tās var nodot visās "Biļešu Paradīzes" kasēs.


15. martā izrādes "Vīrieši uz nervu sabrukuma robežas" vietā izrāde "Regīna". Iegādātās biļetes derīgas vai tās var nodot visās "Biļešu Paradīzes" kasēs.


16. martā izrādē "Rīt manas kāzas" doktora Ņūfīlda lomā būs Juris Bartkevičs.


30. martā atcelta izrāde "Ne tāds kā visi citi". Iegādātās biļetes var nodot visās "Biļešu Paradīzes" kasēs.


7. aprīlī atcelta izrāde "Amour fou", iegādātās biļetes var samainīt uz izrādi 12.aprīlī vai tās var nodot visās "Biļešu Paradīzes" kasēs.

Jaunākie raksti