Gunta, Ginta, Gunda

Iznākusi grāmata - pāru atmiņas albums \"Mīlestības lidojums\"

Izdevniecība "Iespēju grāmata" tieši Valentīndienas svētkos laidusi klajā grāmatu "Mīlestības lidojums". Grāmata – atmiņu albums ir unikāla ar to, ka puse no grāmatas ir veltīta pāra atmiņu pierakstiem, tagadnes sajūtām un nākotnes iecerēm, bet otra puse sevī ietver romantiski pikantu stāstu – kaislīgam vakara noslēgumam.

Grāmatas autore ir izdevniecības Iespēju grāmata dibinātāja un vadītāja un romāna Likteņa rotaļa autore Eva Savele – Gavere. izdošanas mērķis ir trauslās mīlestības pērļu virtenes pavediena turpināšana, atsedzot mīlestības beznosacījumu būtības skaistākos aspektus un sniedzot iespēju grāmatas īpašniekiem veidot pašiem savu stāstu saturiskā noformējumā.

„Mīlestības lidojums ir veltījums attiecībām. Atmiņu albums atklās mīļotajam cilvēkam to, ko domāja un juta tad, kad pāris iepazinās. Atklās pašreizējās sajūtas un pačukstēs kopējās nākotnes redzējumu,” stāsta grāmatas autore Eva Savele-Gavere.

Grāmatas prezentācijas – mīlestības šova pasākums norisināsies 2011. gada 14. februārī, visu mīlētāju dienā, plkst. 10.00 restorānā „Perfect Dinner” Rīgā, Čaka ielā 38 . Šova laikā būs iespējams personiski iepazīties ar jauno grāmatu, kā arī vērot dalībnieku pārbaudījumus. Šova dalībniekiem tiks piešķirtas balvas no deju studijas „SalsaLovers”, konditorejas „Sala”, Aerodium, restorāna „Perfect Dinner” un izdevniecības „Iespēju grāmata”.

Grāmatu vēl pirms tās oficiālās iznākšanas ir iespēja iegādāties Sociālās iepirkšanās studijā www.izdevigakkopa.lv, kur par 50% lētāk ir nopērkams „Mīlestības lidojums” komplektā ar romantisku kalendāru, kā arī tiek nodrošināta bezmaksas piegāde visā Latvijā.

Jaunākie raksti