Aldonis, Agija

24. novembrī Kalnciema kvartālā Ziemassvētku gaidīšanas pasākums

24. novembrī plkst. 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā būs pirmais tirgus, kurā jau parādīsies Ziemassvētku dvesmas. Šobrīd uz tirgu aicināti tieši tie, kas Ziemassvētku dāvanas vēlas iegādāties laicīgi. Kalnciema kvartāls ir uzticams gids, kas ziņos par jaunākajām aktualitātēm tirgus dāvanu izvēlē un to laicīgā iegādē.

Kopā ar „Citādu plānotāju” varēs sākt kārotās pārmaiņas jau tagad, jo plānotājs nav piesaistīts nevienam konkrētam gadam – to var sākt, pārtraukt un atsākt jebkurā brīdī. Pie ģimenes uzņēmuma „incampagna.lv” varēs sajust svētku noskaņu ar gardiem un sulīgiem bioloģiskiem apelsīniem no Sicīlijas. Tumšajos vakaros papildus gaismu nesīs paštaisītas, dabīgas sveces no „Sistermood” un „Anima candles”. Ziemassvētku sveicienus var sūtīt jau tagad ar „Loviletters” īpašajām kartītēm.

Plkst. 12.00-15.00 notiks darbnīca, kurā katrs interesants varēs izmēģināt zīmēšanu dzintara smiltīs. Darbnīcu vadīs amatnieks, pirtnieks, uguns rituālu vadītājs Ivars Vallers, kurš pastāstīs par dzintaru smilšu ārstnieciskajām īpašībām.

Plkst.12.00-15.00 māksliniece un veikala „Daina Brūdere weaving” vadītāja Daina Brūdere-Liekna vadīs Ziemassvētku zeķes dekora darbnīcu, kurā katrs bērns varēs uztaisīt savu mazo dāvanu vāceli Ziemassvēku gaidīšanas laikam. Daina iemācīs, kā vienkāršā veidā var izveidot zeķes dekoru no vilnas auduma. Pašiem mazākajiem (līdz 7 gadu vecumam) šoreiz uzdevums būs par grūtu, bet ar mammas/tēta/vecmāmiņas/ vectētiņa palīdzību darbiņš var tapt.

Dalība abās darbnīcās bez maksas.

Jaunākie raksti