Līksma, Bārbala

Rīgā uzstāsies iluzionists Luis de Matos

10. un 11. maijā Arēnā Rīgā astoņi pasaules labākie iluzionisti satiksies uz vienas skatuves un prezentēs jauno programmu «Iluzionisti», informē portāls balticevents.info.

Šovā piedalīsies Portugāles populārākais mākslinieks Luis de Matos. Viņa trikus rada regulāri prime time laikā valsts centrālā televīzijas kanālā. Savā dzimtenē Luisam ir savs raidījums, kur viņš propagandē ilūzijas mākslu, reklamējot talantīgus iluzionistus.

Luis kļūva par jaunāko burvi, kurs dabūja speciālo balvu «Devant Award» no britu organizācijas «Magic Circle», kas nodarbojas ar maģijas propagandi. Viņu sasniegumu skaitā - «Gada burvis» tituls no Holivudas Burvju Mākslas Akadēmijas, ka arī «Zelta Granola» par ieguldījumu Itālijas mākslā. Rīgas šovā iluzionists radīs savus labākos trikus.

Šova pirmizrāde notika 2012. gadā Sidnejā. Pēc tam izrādes bija skatāmas tikai prestižajos laukumos pa visu pasauli. Viņi bija Austrālijā, Meksikā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, Āzijā un Eiropā. Internacionāla grupa apvienoja plaša spektra disciplīnu profesionālus. Uz Rīgu atbrauks astoņi no tiem un prezentēs savu jauno programmu.

Biļetes uz pasākumu ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs. Plašāka informācija par šovu oficiālā mājaslapā www.theillusionistslive.eu.

Jaunākie raksti