Aldonis, Agija

Pirmo reizi pasniegs pasākumu radošo profesionāļu izcilības balva Lauru LaPPA

Latvijas Pasākumu producentu asociācija (LaPPA) reizi pusgadā aicina vienkopus visus pasākumu nozares profesionāļus pasākumā ar mērķi veicināt nozares sadarbību, izaugsmi un pieredzes apmaiņu. 18. un 19. septembrī Arēnā Rīga notiek Latvijas Pasākumu foruma 3. rudens sesija. Tās laikā notiek aktīva kontaktu apmaiņa sesijās un pasākumos, vērtīgi pasākumu pieredzes stāsti, iepazīstināšana ar vairāku ar pasākumu nozari cieši saistītu uzņēmumu pakalpojumu klāstu. Šogad iedibināta jauna tradīcija - labāko nozares radošo personību izcelšana - Lauru LaPPA balvas pasniegšana.

Latvijas Pasākumu foruma laikā pirmo reizi tiks pasniegta nozares radošo profesionāļu izcilības balva Lauru LaPPA. Pasākumu nozares profesionāļu izcilības balva Lauru LaPPA ir Latvijas Pasākumu producentu asociācijas (LaPPA) jauna tradīcija ar mērķi izcelt un godināt pasākumu nozares profesionāļus - pasākumu nozares radošās personības - izcilus vadītājus, režisorus, scenogrāfus, noformētājus un floristus, tehnisko risinājumu autorus, gaismu, skaņas un video profesionāļus, tērpu māksliniekus, stilistus, dīdžejus un muzikālo programmu autorus, pavārus un fotogrāfus. Pasniegšanas ceremonija notiks 19.septembrī plkst. 18:00 Arēna Rīga.

19.septembrī visas dienas garumā Arēnā ir iespēja apmeklēt Pasākumu ekspo 2018 - vienīgo pasākumu nozares piegādātāju izstādi. Tās laikā var detalizēti iepazīt un konsultēties par pasākumu aprīkojumu un veiksmīga pasākuma norises pakalpojumu klāstu, bet arī piedalīties lekcijās par pasākumu skaņas nodrošinājumu, video risinājumiem, teritorijas aprīkojumu un citām veiksmīga pasākuma tehniskajām niansēm. Pasākumu foruma rudens sesijas dalībnieki diskutēs par pasākumu tehnisko drošību, bezvadu risinājumiem un pārrunās, kādu informāciju no pasākuma rīkotāja sagaida tehniskā aprīkojuma profesionāļi.

Latvijas Pasākumu forums ir Latvijas pasākumu nozares ekspertu pieredzes apmaiņas un zināšanu pilnveides platforma, kas notiek divas reizes gadā. Latvijas Pasākumu foruma dalībnieki ir jomas speciālisti: teorētiķi un praktiķi, privātā un publiskā sektora pārstāvji, valsts un pašvaldību kultūras iestāžu darbinieki, pasākumu organizētāji, producenti, pasākumu norišu vietu pārstāvji, nozares pakalpojumu sniedzēji un piegādātāji, kā arī citi nozares uzņēmumi un iestādes.
Latvijas Pasākumu forumi notiek divas reizes gadā, pulcējot vairākus simtus pasākumu profesionāļus un nozares studentus.

Vairāk informācijas par Latvijas Pasākumu forumu
http://www.pasakumi.lv/
https://www.facebook.com/LaPPApasakumi/ 

Jaunākie raksti