Jāzeps

Festivālā „Jūras Pērle” piedalīsies pasaulē visslavenāko mūziklu zvaigznes

Starptautiskajā teātra un kino mūzikas festivālā “Jūras Pērle”, kas no 30.jūlija līdz 3.augustam notiks Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē piedalīsies pasaulē visslavenāko mūziklu zvaigznes.

Festivāla noslēguma vakara pirmajā daļā skanēs leģendāro mūziklu “Parīzes dievmātes katedrāle,” “Mocarts”, “Romeo un Džuljeta”, “Starmania” un “Reiz dzīvoja Džo Dasēns” fragmenti. Uz Dzintaru koncertzāles skatuves uzstāsies: Patriks Fiori — slavenais Fēba de Šatopēra lomas atveidotājs no “Parīzes dievmātes katedrāles” “zelta sastāva”, Žuljēns Dasēns — Džo Dasēna dēls, Kjāra di Bari — “Romeo un Džuljetas” zvaigzne, Lorāns Bans – Saljēri lomas atveidotājs rokoperā “Mocarts”, kā arī Frensisa Leja mūziķu grupa, kas izpildīs pasaulē populārā kino komponista, filmu “Love Story”, “Vīrietis un sieviete”, u.c. mūzikas autora radīto skaņdarbu popūriju.

Šajā pat dienā populāri Latvijas un Krievijas mākslinieki izpildīs pasaules hitus no populārā Holivudas filmām. Festivāla viesis būs pazīstamais Krievijas ģitārists Romāns Mirošņičenko. Un vēl viens pārsteigums — jauna festivāla organizatora Vladimira Kuzņecova dziesma “Jūras Pērle Voice”, kas tiks izpildīta angļu valodā.

Šova kulminācija būs neparasts Žuljēna Dasēna priekšnesums, kurš izpildīs vienu no sava tēva kulta kompozīcijām “kopā” ar viņu. Sajust Džo Dasēna klātbūtni uz skatuves skatītājiem palīdzēs jaunākās multimediju tehnoloģijas.

Šogad starptautisko teātra un kino mūzikas festivālu “Jūras Pērle” apmeklēs vairāk nekā 140 populāru aktieru, režisoru, producentu, scenāristu, komponistu no Krievijas, Latvijas, Lietuvas un citām valstīm. Skatītājus gaida piecas neaizmirstamas dienas kopā ar iemīļotajiem māksliniekiem - koncerti, sporta spēles pludmalē, radošās tikšanās, ballītes un daudz kas cits.

Festivāla dalībnieku vidū: Regimants Adomaitis, Vera Aļentova, Mihails Bojarskis, Anna Boļšova, Jouzs Budraitis, Igors un Vadims Verņiki, Jevgēņijs Doga, Tatjana Dogiļeva, Dmitrijs Djuževs, Oļesja Žeļezņaka, Goša Kucenko, Aleksejs Kortņevs, Anna Kovaļčuka, Eiklīds Kirdzidis, Valērija Lanskaja, Irina Medvedeva, Vladimirs Meņšovs, Ludmila Maksakova, Anastasija Nemojaleva, Svetlana Nemoļajeva, Jurijs Nikolajevs, Levons Oganezovs, Valdis Pelšs, Leonīds Serebreņņikovs, Sergejs Stepančenko, Igors Skļars, Semjons Strugačevs, Valentīna Talizina, Svetlana Toma, Aleksandrs Oļeško, Dmitrijs Haratjans, Eva Šikuļska, Aleksandrs Zacepins, Žuljēns Dasēns, Kjāra di Bari un daudzas citas teātra un kino zvaigznes.

Katru dienu festivāla vakara programma turpināsies ar afterparty pludmales atpūtas kompleksā X.O Beach Lounge & Club, kur daudz privātākā gaisotnē būs iespēja tikties ar festivāla viesiem un paklausīties populāru muzikālo kolektīvu un mākslinieku uzstāšanos.

Festivāla biļetes pieejamas Biļešu serviss kasēs un interneta vietnēs www.bilesuserviss.lv un www.jurasperle.lv.

Jaunākie raksti