Vēsma, Fanija

Žirafes Rīgā

Sākot ar 24. janvāri, tirdzniecības centrā „Galleria Riga” sākas ziemas sezonas izpārdošana, kas noslēgsies ar grandiozu Nakts izpārdošanu Valentīndienā, masveida mīlnieku akcijām “Mežonīgākais skūpsts”, pasaulē populārie „Ātrie randiņi” un Valentīndienas koncertprogrammu līdz pat pusnaktij.

Žirafes šad un tad iemanās atceļot arī līdz mūsu platuma grādiem. Tāpēc no 24. janvāra līdz 14. februārim tirdzniecības centrā „Galleria Riga”  tiks piedāvātas patiesi karstas atlaides, kuras noteikti spēs sasildīt Rīgas iedzīvotājus un viesus pat aukstas un sniegotas ziemas apstākļos. Ir zināma pārliecība, ka pat žirafēm patiks ielimbot tirdzniecības centrā „Galleria Riga” un izbaudīt iepirkšanos rosinošas, atlaides līdz pat 70%, kā arī novērtēt dažādus īpašus piedāvājumus par īpaši pievilcīgām cenām.

Izpārdošanas kampaņas ietvaros pircējiem būs arī lieliska iespēja laimēt ceļojumu 2 personām uz Āfriku, lai, pie izdevības, brīvā dabā sastaptu īstu žirafi. Laika posmā no 24. janvāra līdz pat Valentīndienai, iepērkoties virs 20 latiem, pircējiem būs iespēja iegūt vienu zīmogu savā kartītē. Sakrājot 3 zīmogus, tiks dota iespēja piedalīties izlozē, kas notiks 14. februārī plkst. 20.00 t/c „Galleria Riga” 1. stāvā. Papildus, balvu fondā vēl ir paredzētas dāvanu kartes 100 latu vērtībā no 9 „Galleria Riga” veikaliem – „Rīgas Ziepju manufaktūra”, „SIA Home Fashion”, „Vezioni”, „Principe”, „The Body Shop”, „Perespective”, „Piazza Italia”, „Premier Dead Sea SPA” un „Bellë”.  

Noslēdzoties ziemas izpārdošanas kampaņai Valentīndienā, t/c „Galleria Riga” sveiks visus mīlētājus, dāvinot grandiozu Nakts izpārdošanu no plkst. 21.00 līdz 24.00. Nakts izpārdošanas laikā būs ne tikai grandiozas atlaides, bet arī ļoti daudz pārsteigumu, tostarp, masveida mīlnieku akcija “Mežonīgākais skūpsts”, pasaulē populārie „Ātrie randiņi”, koncertprogramma un izpriecas līdz pat pusnaktij.

Jau paredzams, kamēr visa ģimene nodosies iepirkšanās priekiem kādā no t/c „Galleria Riga” 110 veikaliem vai izbaudīs maltīti kādā no 7 restorāniem, tikmēr jaunieši varēs atrast sev tīkamas izklaides uz t/c jumta terases - saskaitot visas zvaigznes debesīs vai arī iečukstēt viens otram romantiskus un sirds mīļumu rosinošus solījumus. Būs arī iespēja, sadodoties rokās, paslidot virs Rīgas jumtiem uz unikāla, apkārtējo vidi saudzējoša, mākslīgā ledus klājuma.

Jaunākie raksti