Gunta, Ginta, Gunda

Modes un dzīvesstila viedokļu līderi pulcējas Abgunstes muižā

Aizvadītājās brīvdienās senatnīgā Abgunstes muiža kļuva par radošo ideju centru, pulcējot Latvijā zināmos emuāru autorus, mediju pārstāvjus, TV sejas, stilistus un pasaulē atzītos modes māksliniekus. Pasākuma viesi baudīja neparastu muižas atmosfēru, vasaras sauli, kā arī nodibināja kontaktus un kala savstarpējās sadarbošanās plānus Latvijas produktu un ideju popularizēšanai.

Lai veicinātu Latvijas preču un ideju (mode, pasākumi, foto, vietas, radošās darbnīcas, nometnes un citi) popularitāti, ir nepieciešams iesaistīt nozares viedokļu līderus jeb influencerus. Pateicoties sociālo tīklu popularitātes pieaugumam, katrā sfērā iezīmējas viedokļu līderi ar lielu sekotāju un atbalstītāju daudzumu. Šiem viedokļu līderiem ir ārkārtīgi spēcīga ietekme uz patērētāju, kas var noderēt, komunicējot patriotiskās idejas. Pasākuma mērķis bija iepazīstināt dažādu nozaru spēlētājus, lai apmainītos ar idejās par vēl efektīvāku ideju komunikāciju.

“Mūsdienās, kad datori un telefoni atvieglojuši savstarpējo saziņu, nonākam paradoksālā situācijā: cilvēki gadiem ilgi komunicē e-pastos, skatās viens uz otru YouTube vai Instagram, bet reālajā dzīvē nesatiekas gadiem ilgi. Cilvēciskais kontakts un kopā būšana ir svarīgi, jo veicina vēl vairāk radošuma,” stāsta Indra Salceviča, Sunday JAM Picnic organizētāja.

Starp pasākuma apmeklētājiem tika manīta modes dizainere Zuhra Inat (zīmols Moel Bush), mākslas akadēmijas docents un dizaineris Artis Štamgūts, modes zīmola Talanted dizainere Indra Komarova, zīmola ART JAM autore Anna Krimele, Maija Armaneva, Alina Keller un citi slaveni blogeri, kā arī Radio Pieci balss un TV seja Kristīne Komarovska, YouTube zvaigzne Anna Cipe, žurnāla LILIT modes redaktore Kristīne Rudzinska, zīmola Dace Bahmann rādītāja Dace Krieviņa-Bahmane, Miss Latvija ’99 Santa Kola un daudzas citas slavenības.

Par viesu labsajūtu un maltīti rūpējās džina kokteilis Hartwall Original Long Drink, Latvijas Labumi, saldējums MAGNUM, enerģētiskais dzēriens XS no AmWay un Nilsson kafija.

Jaunākie raksti