Gunta, Ginta, Gunda

Aicina pieteikties tirdzniecībai Zāļu tirgū

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludina pieteikšanos tirdzniecībai tradicionālajā Zāļu tirgū, kas šogad notiks 22. jūnijā Doma laukumā, Herdera laukumā, Jaunielā, Jēkaba, Pils un Tirgoņu ielās.

Zāļu tirgum aicina pieteikties amata meistarus – individuālos latviešu tradicionālās un mūsdienu lietišķās mākslas priekšmetu izgatavotājus, zemniekus ar vasaras ražas veltēm, gaļas, zivju, maizes, siera un to pārstrādes produktu individuālos ražotājus, biškopības produkcijas, kā arī no dabīgām izejvielām gatavotas kopjošās kosmētikas, pirts lietu un piparkūku individuālos ražotājus. Zāļu tirgū, kā allaž, gaidīti arī jāņuzāļu un vainagu tirgotāji.

Pieteikties tirdzniecībai iespējams tikai elektroniski no 22. maija plkst. 10.00 līdz 29. maija plkst. 12.00, pieteikumus nosūtot uz e-pasta adresi [email protected]. Savukārt jāņuzāļu un zemeņu tirgotāju pieteikumi tiks pieņemti līdz 7. jūnija plkst. 12.00.

Zāļu tirgu atbalsta Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, to organizē Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība.

Papildinformācija par tirdzniecības organizēšanu pieejama darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 pa tālruni 67181059 vai e-pastu: [email protected].

Jaunākie raksti