Jurģis, Juris, Georgs

Populāri cilvēki ziedo skolas lietas bērnunamu audzēkņiem. FOTO

Mudinot sabiedrību ziedot skolas lietas 46 Latvijas bērnunamu bērniem, 20.augustā t/c Spice direktore Iveta Lāce un labdarības kampaņas “Taureņa efekts” rīkotāja Olga Kazaka aicināja operdziedātāju Inesi Galanti ar meitu Diānu, dziedātāju Diānu Pīrāgs, uzņēmēju Mariku Ģederti un fonda Nāc Līdzās! vadītāju Sarmu Freibergu apmeklēt akcijas Piegādā nākotni! DPD PAKU BODE punktu. Savu paku ir nosūtījusi arī Ieva Adamss. Viņām pievienojoties, savus ziedojumus ir nosūtījis gan DPD Latvija valdes priekšsēdētājs Ainārs Gilis, gan Iveta Lāce un Olga Kazaka. Īpašie viesi ieradās ar dāsniem ziedojumiem, kopā nodrošinot 7 bērnunamu skolas preču vajadzības.

Inese Galante uzsvēra, ka no visas sirds tic labdarības idejai: „Vairākus gadu desmitus esmu uzstājusies dažādos labdarības pasākumos, un joprojām cenšos neatteikt. Jāatzīst, ka pēdējo 23 gadu laikā vairāk savu atbalstu sniedzu, esot ārzemēs. Prieks, ka Latvijā dažādi labdarības pasākumi paliek arvien vairāk un sabiedrība sāk domāt par grūtībās nonākušajiem, jo tie, kuriem vajadzīga palīdzība, ir ļoti daudz – gan veci un jauni, gan slimi un veseli. Es vados pēc principa, ka tiem, kam šodien ir vairāk dots, jādalās ar tiem, kam šajā brīdī iet grūtāk. Lai darītu labu, nav jāgaida rītdiena, jādara šodien un tagad, jo rīt var būt jau par vēlu. Vēlos, lai ikvienam ir cerīga nākotne, un ticu, ka palīdzot mēs to varam panākt. Galvenais, lai pietiek spēks gan sev, gan arī palīdzēt apkārtējiem, jo, tikai kopā darot, varam piepildīt lielus sapņus.”

T/c Spice direktore Iveta Lāce ir gandarīta, ka labdarības akcija Piegādā nākotni! norisinās Spicē tieši pirms skolas periodā: „Aicinu apmeklētājus palīdzēt skolas gaitas uzsākt arī tiem bērniem, kuriem trūkst savu vecāku atbalsts. Kopā varam izdarīt vairāk, tādēļ aicinu katram iesaistīties un ziedot mazumiņu, lai piepildītu lielus sapņus!”

Labdarības akcija Piegādā nākotni! norisinās tirdzniecības centra Spice 2.stāvā no 15. augusta līdz 1. septembrim labdarības DPD PAKU BODE punktā. Visi ziedojumi bezmaksas tiks nogādāti un nodoti konkrētajam bērnunamam. Visi ziedojumi tiks nogādāti un nodoti konkrētajam bērnunamam. Akcija tiek īstenota labdarības kampaņas Taureņa efekts ietvaros un sadarbībā ar DPD PAKU BODE. Latvijas bērnu namiem nepieciešamo vajadzību sarakstu meklējiet www.taurenaefekts.lv/skolai2014 un http://www.spice.lv/.

Kā pateicību par dāsnumu, 50 pirmie ziedotāji saņem bezmaksas kuponus kafijai restorānā Double Coffee un vēl 100 ziedotāji iegūs kuponus ar 30% atlaidi kafijas iegādei t/c Spice restorānā Costa Coffee.

Jaunākie raksti