Aldonis, Agija

Labdarības akcijā GARAGE SALE savākti 9000 eiro

Organizācijas „Labo darbu fabrika” rīkotās labdarības akcijas GARAGE SALE („Garāžas izpārdošana”) kopējie ienākumi šogad sasnieguši 9000 eiro. Savāktie līdzekļi tiks ieguldīti Rīgas bērnu nama „Vita” basketbola laukuma celtniecībā un sporta laukuma remontdarbos.

Izpārdošana norisinājās 22 un 23.maijā Café DALI, Spīķeru radošajā kvartālā (Maskavas ielā 12, k-1). Tāpat kā citus gadus, rīdziniekiem bija iespēja iegādāties apģērbus, apavus un aksesuārus, ko sarūpējuši latviešu dizaineri, mūziķi, televīzijas un radio personības un citi sabiedrībā pazīstami cilvēki.

GARAGE SALE organizatori izsaka pateicību visiem, kuri piedalījās, kā arī akcijas atbalstītājiem: modes māksliniekiem un zīmoliem M-Couture, Amoralle, Anna Led, Viginty Couture, Koshakova, Bulichev Jeans Atelier, Alexandra Westfal, Natālijai Jansonei, Verba, Veretteno, Cheslava, Tagil, Sin on the Beach, Art Jam, INCH2, Vikafo, uzņēmējām un sabiedrības dāmām Agnesei Zeltiņai, Ievai Adamss, Anastasijai Kalmanovičai, Signei Meirānei, Jeļenai Strahovai, Marikai Ģedertei, Vladai Volkovičai, Lienei Greifānei, Aleksandrai Krasovickai, Jeļenai Kosarčukai, Katrīnai Korss, veikaliem Paviljons, Eletto, Love Story, saloniem Brow B Bar, Studio Aqua Breezе, EMSfitness, stilistei Jūlijai Verbitskai, ķīmisko tīrītavu tīklam Green Clean Plus un citiem. Īpaša pateicība kompānijai Vitrum un radio SWH+.

Jau ceturto gadu labdarības akcija GARAGE SALE palīdz darīt gaišāku Latvijas internātskolu un bērnu namu bērnu ikdienu. Par savāktajiem līdzekļiem Latgales Reģionālajā atbalsta centrā „Rasas pērles” izveidots jauns futbola laukums, izremontēta ēdnīca, sporta zāle un spēļu istaba. Desmitiem bērnu regulāri saņem skolas piederumus un ziemas drēbes, tāpat viņiem ir iespēja doties uz Rīgu un apmeklēt dažādus pasākumus. Bezpeļņas labdarības organizācijas „Labo darbu fabrika” pamatprincips ir akcijas laikā iegūtos līdzekļus izmantot galvenokārt būvniecībai un dzīves telpas labiekārtošanai. Organizācija neieskaita naudu iestādes kontā, bet realizē ieceres saviem spēkiem, kas palīdz pilnībā sekot līdzi projekta gaitai.

Jaunākie raksti