Aldonis, Agija

„Dinner in the Sky“ tikai 6 dienas Rīgā

Dinner in the Sky jau 5 gadu pēc kārtas ciemosies Latvijā un priecēs ar īpašu atmosfēru Rīgā no 2. līdz 7. jūnijam.

Tikai 6 dienas Rīgā Dinner in the Sky piedāvā izbaudīt ekstravagāntakās un unikālākās vakariņas pasaulē, pieredzēt nebijušu gastranomisku piedzīvojumu Rīgas vecpilsētā. Pasākums norisināsies Strēlnieku laukumā, kur platforma ar 22 sēdvietām un profesionālu komandu pacelsies 50 m augstumā un ļaus jums piedzīvot vienu no jūsu dzīves skaistākajām vakariņām ar jūsu draugiem.

Dinner in the Sky ir unikāls projekts, kurš ļauj katram, kurš vēlas parastas vakariņas vai tikšanos pārvērst par maģisku mirkli, kas paliks mūžīgā atmiņā jūsu viesim. Šis ekskluzīvais projekts ir pazīstams visā pasaulē pēc tā augstiem drošības un servisa standartiem, kā arī, neaizmirstamiem pilsētas skatiem no 50 m augstuma, neordināru atmosfēru un lielisku maltīti, ko ir pagatavojuši izcili un atzīti šefpavāri no visas pasaules.

Viss mums apkārt nemitīgi attīstās un kustās. Tāpat arī mēs – mēs nemitīgi meklējam veidus, kā paplašināt Jūsu vakariņu pieredzi.

Šogad, lai piedāvātu mūsu viesiem vēl kārdinošāku notikumu, mēs savienosim kopā vienotā mākslinieciskā vienībā kulinārijas mākslu un mūzikas mākslu.
Mūsu mērķis ir radīt unikālu garšu un skaņu piedzīvojumu, pievienojot perfektu gabaliņu mūzikas katram Jūsu kumosam. Katra dziesma ir īpaši DJ izvēlēta, lai papildinātu katru kumosu.

Savu kulināro mākslu viesiem demonstrēs augstas klases pavāri - restorāna "Kaļķu vārti'' šefpavārs Raimonds Zommers, kurš Latvijā ir pazīstams kā talantīgs jaunās paaudzes kulinārijas meistars un Michelin zvaigžņu restorāna Metamorfosi šefpavārs un īpašnieks Roy Caceres no Itālijas un Silvia Regi Baracchi no Toskānas.

Jaunākie raksti