Mintauts, Alfs, Bernandeta

„Fashion&Show” tradīcijas un pārsteigumi

8.oktobra vakarā iepirkšanās centrā „Sky & More” valdīja ievērojama drūzma – uz slēgto modes performanci „Fashion & Show” ieradās divreiz vairāk interesentu, nekā organizatori bija gaidījuši. Pazīstamas sejas vīdēja gan uz „mēles”, gan skatītāju vidū – kā nekā, Baltijas mērogā šādas performances ir diezgan (un šoreiz gan novalkātais vārds būs īsti vietā!) ekskluzīvas.

Pirmajā šova daļā modeļu lomās iejutās Aisha, Anete Sončika, Jenny May, Marika Ģederte, Elizabete Vanaga, Valdis Škutāns, Diāna Moon, Aleksandra Kurusova, Markus Riva, Dace Dēnava, Elli U, Vita Balčunaite, dziedošās dvīņu māsas – Ana un Katrīne Drozdovičas, demonstrējot uz „mēles” pasaulslavenu zīmolu - „Takeshy Kurosawa”, „Diesel”, „Valentino”, „Dolce&Gabbana”, „Trussardi”, „Just Cavalli”, „Byblos” un „Versace” rudens un ziemas sezonas kolekciju tērpus.  

Otrā daļa savā ziņā vairāk atgādināja Brazīlijas karnevālu – mūsu basketbola zvaigznes Kristapa Valtera eks-kundze Signe Valtere beidzot īstenojusi dzīvē savus bantīšu-rišiņu-princesīšu sapņus. Ņemot vērā, ka jau ap šo laiku mēs vairāk vai mazāk drudžaini sākam apdomāt Ziemassvētku dāvanu sāpīgo jautajumu, Valteres kundze pasviedusi lielisku ideju jaunām un mīlas pilnām sievietēm – iesaiņoties milzu lentēs un pasniegt kā dāvanu... sevi! Arī Aishai tagad ticis košāks skatuves tērps, kas, turklāt, ir arī daudzfunkcionāls – nokabini tik  spārniņus un - aidā! - uz sporta zāli!

Nu, un visbeidzot, 8.oktobris tiks ierakstīts Latvijas burziņu vēsturē kā Anetes Sončikas spožās atgriešanās vakars, turklāt vistiešākajā nozīmē: veļas gabalam līdzīgo tērpu piesedza iespaidīgs apmetnis ar iestrādātām gaismas diodēm. Nākamā tērpa autores inovācija varētu būt modes dizaina guru Huseina Čalajana stilā – tērps, ko iespējams pārveidot ar tālvadības pulti atbilstoši lielākiem vai mazākiem mākslīgiem daiļumiem.

Pēc šova beigām viss modernais burziņš pārcēlās uz naktsklubu PUSH, kam Ibicas gaisotni piešķīra slavenais house mūziķis - vokālists Peyton. Vai Sončika turpināja spīdēt arī klubā – par to vēsture klusē.

Jaunākie raksti