Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

Grandiozākā vispasaules modes nakts

10. septembra naktī no Maskavas līdz Parīzei, no Ņujorkas līdz pat Milānai dizaineri un citas pasaules mēroga modes zvaigznes apvienojās naksnīgā modes izgājienā.

Skates, šovi, populāras sejas, zīmoli, kas neprasa komentārus, efektīgi tērpi un baudpilna iepirkšanās vienā naktī, 13 pasaules lielpilsētās vienlaicīgi…

Neskaitāmi modes saloni jau otro gadu 10. septembra naktī ver durvis, lai ierasto iepirkšanos padarītu par dzīvespriecīgu ballīti. Pircējām ir iespēja tikties ar modelēm - modes ikonām aci pret aci, vērot jaunākās modes skates, ekspozīcijas un citas performances. Būtiskākais, ka šogad modes inficētajās vietās bija iespēja paralēli nodoties arī šopingam ar īpašajiem piedāvājumiem un atlaidēm.

Pasākuma kopējā doma ir veicināt modes industrijas dzīvīgumu, iedvesmot modes grandu sekotājus un vienkārši modes cienītājus. Ielūkojoties dažādu pilsētu īpašo viesu sarakstā, modeļu un zīmolu vārdi nelika vilties: Naomi Kempbela, Klaudija Šīfere, Žizele Bundhena, Chanel, Tomy Hilfiger un citi modes grandi.

Ar šo soli Vogue, kas ir šī pasākuma organizators, kārtējo reizi apliecina savu “modes bībeles” statusu, bet pircējas visā pasaulē - savu uzticību augstajai modei.

Jaunākie raksti