Aldonis, Agija

Latviešu zīmols „pas de marque” piedāvā jaunu kolekciju

Latviešu modes zīmola pas de marque salonā (Emiļa Melngaiļa iela 2A) norisinājās jaunās trikotāžas apģērbu kolekcijas prezentācija. Tās nosaukums TH[f]RILLS ir veidots kā vārdu spēle: thrills (asās sajūtas) un frills (volāni), jo lielu kolekcijas daļu veido izstrādājumi ar šajā sezonā aktuālajām dekoratīvajām detaļām – rišām un volāniem.

Kā ierasts, zīmola pas de marque kolekcija ir roku darbs, tapis no kvalitatīvas naturālas itāļu dzijas. Šoreiz galvenokārt no pūkainās un pievilcīgās mohēras un angoras. Kolekciju veido apjomīgi džemperi un kleitas, bītlenes, ko papildina interesantas detaļas, adīti ‘color block’ kostīmi, mohēras vestes ar lamas kažokādas apdari. Bērnu apģērbu līnijā meitenēm iespējams atrast identiskus modeļus, lai izveidotu ērtus ziemas komplektus. Krāsu gammā dominē baltais, bordo un bēšie toņi.

Prezentācjas pasākums norisinājās open house formātā: apmeklētājus gaidīja kompānijas Amber Distribution sarūpētais vīns no Francijas, restorāna Faces uzkodas un deserti, kā arī Cido veselīgās sulas un patīkamas sarunas. Bet pārsteigumi turpinās: visu novembri veicot pirkumus vai pasūtījumus no jaunās kolekcijas, dāvanā pircēji saņems sudraba gredzenu no pas de marque juvelierizstrādājumu kolekcijas.

2014. gadā radītais zīmols pas de marque jau ieguvis cienītājas ne tikai Latvijā, bet arī aiz tās robežām: apģērbs un rotaslietas ir roku darbs, kas top pēc autora skicēm, izmantojot tikai dabīgos pusdārgakmeņus un augstās kvalitātes materiālus.

Adītie apģērbi tiek radīti ar rokām no dabīgās dzijas – kašmira, zīda, alpakas, vilnas, mohēras un citiem – pas de marque neizmanto sintētiskus materiālus. Zīmola pārstāvji apsola: šie izstrādājumi priecēs to īpašniekus daudzus gadus. Piedāvājuma klāstā ir vasaras mēteļi, aktuālie kardigāni, ērti džemperi, vestes un visdažādākās kleitas.

Rotaslietu ražošanā zīmols pas de marque izmanto īstas upes pērles, kvalitatīvi slīpētus dabīgos pusdārgakmeņus aktuālajos toņos. Visu sudraba rotu prove ir 925, bet zelta rotas – ar kvalitatīvu zelta pārklājumu. Par pas de marque vizītkarti kļuvušas dārgakmeņu otiņas, apjomīgi sudraba vai apzeltīti lodīšu gredzeni, kā arī gaisīgas rotas kāzām. Šī zīmola juvelierizstrādājumi patiks tiem, kas mīl dārgakmeņus, bet nevēlas izskatīties samāksloti vai – gluži pretēji – garlaicīgi.

Jaunākie raksti