Mirta, Ziedīte

Pirmais сo-working salons - Kitchen Hairlab svin dzimšanas dienu

Otrdien, 2017. gada 1. augustā, pirmais сo-working salons – frizētava Rīgā Kitchen Hairlab nosvinēja savu dzimšanas dienu – gadu, kas aizvadīts veiksmīgā darbā. Pasākumu apmeklēja modes industrijas, radošo sfēru pārstāvji, stilisti un redaktori, tostarp Agnese Kleina, Sanita Kalniņa, Magnuss Eriņš, Olga Kolotova, Agnija Grigule, Deniss Ševeļovs, Maija Armaneva, Dace Krieviņa – Bahmane, Anete Ozoliņa, Dita Grauda, Markus Riva, Betija Sadauska un daudzi citi Kitchen Hairlab draugi.

«Pagājušā gada laikā iepazināmies ar Rīgas skaistākajiem un stilīgākajiem cilvēkiem, kuriem ar prieku piedāvājām kaut ko novatorisku un oriģinālu, un ceru, ka arī turpmāk tiksimies regulāri!» - norādīja Iļja Tkačevs, Kitchen Hairlab īpašnieks, kuram pievienojusies ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs pazīstamā friziermeistare Diāna Peitone, kura piebilda, ka gada laikā meistaru komanda ir augusi divarpus reizes – no 4 līdz 10 cilvēkiem. «Šajā gadā esam izlietojuši 420 kg matu krāsas un nogriezuši aptuveni 17 200 cm matu! Esmu pilnīgi pārliecināta, ka cilvēks var iziet no mājas kaut tērpies pidžamā, bet, ja mati ir kārtībā, tad viņš jutīsies pašpārliecināti un izskatīsies lieliski. Kitchen Hairlab mēs ne tikai vienkārši veidojam matu sakārtojumus, mēs komunicējam ar viesi, palīdzot izvēlēties stilu, kas vislabāk piemērots viņa raksturam un dzīvesveidam; šādu pieeju augstu novērtē aizvien vairāk cilvēku, kuri regulāri apmeklē mūsu salonu», - papildina zīmola Label.m vēstnese.

Diāna Peitone uzsver, ka salons darbojas visaugstākajā profesionalitātes līmenī ne tikai attiecībā uz prasmēm, bet arī produktiem: «Meistarība – nav nekas bez atbilstošiem materiāliem. Pirms gada sākām strādāt ar visā pasaulē pazīstamu matu kopšanas līdzekļu zīmolu Label.m, bet šogad turpināsim darbu jau ar RevitaLash. Pašlaik esam vienīgie, kas piedāvā ekskluzīvu RevitaLash produktu sēriju, ceru, ka unikalitāte saglabāsies kā otrs mūsu vārds visu turpmākās darbības laiku». Grožio Spektras direktore Zita Markevičiūte atzīmē, ka atbilstošas kvalitātes matu kopšanas līdzekļus jāpiedāvā atbilstoša līmeņa salonā: «Tāpēc mūsu partnera izvēle ir pašsaprotama, un esam priecīgi sveikt labāko frizieru salonu Rīgā pirmajā dzimšanas dienas jubilejā».

Izdevniecības Rīgas Viļņi modes redaktore Оlga Kolotova ievērojusi, ka foto sesiju laikā Diāna Peitone ir gatava pieņemt patstāvīgus lēmumus un uzņemties par tiem atbildību. «Diāna vienmēr iet kopsolī ar laiku, reizēm pat apsteidzot modi. Kā kliente vēlos īpaši izcelt meistari Maritu Porieti – viņai ir stingra roka, meistare zina kā profesionāli lietot kosmētiku – īsts savas lietas guru. Protams, es vēlētos, lai salons augtu un attīstītos tikpat straujos tempos arī nākotnē »

«Mūsu attīstība un darbība nebūtu iespējama bez draugu atbalsta. Tie ir ne tikai radošie cilvēki, kuri apmeklēja mūsu atklāšanu un gadu vēlāk – dzimšanas dienas svinības. Un ne tikai pastāvīgie klienti, kuri uztic mums savu ārējo izskatu. Tie ir arī augstākās klases zīmoli, bez kuriem ne atklāšana, ne jubilejas svinības nebūtu iespējamas: MARTINI, label.m, RevitaLash, Inbloom Floral Design, Mesty Gourmet, Rulējums”, - piebilst Diāna.

Jaunākie raksti