Vēsma, Fanija

Ķīpsalā atklās izstādi “Atpūta un Sports 2010”

No 25. līdz 28. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks aktīvās atpūtas un sporta izstāde “Atpūta un Sports 2010”, liekot sarosīties visiem, kam aktīvā atpūta ir ļoti svarīga, – ceļotājiem, atpūtniekiem, makšķerniekiem, motociklistiem, visdažādākā ūdenstransporta cienītājiem un ekstrēmās atpūtas piekritējiem.

Lai izstāžu apmeklējumu darītu vēl noderīgāku un interesantāku, viena no šī gada novitātēm ir “Piedzīvojumu halle”, kurā būs pārstāvētas dažādas sporta biedrības, federācijas un klubi. Ikvienam interesentam būs iespēja iegūt plašu informāciju par dažādiem sporta veidiem, tāpat arī sporta klubiem, un izmēģināt spēkus vienā vai otrā sporta veidā, lai izvēlētos sev piemērotāko.

Visās izstādes dienās notiks dažādas sacensības, profesionālu sportistu paraugdemonstrējumi. Apmeklētāji varēs vērot svara bumbu celšanas, paukošanas, galda tenisa un bridža paraugdemonstrējumus, piedalīties galda tenisa un galda hokeja turnīros, orientēšanās pārgājienā telpās un u. tml. Sestdien, 27. martā, notiks spēkavīru paraugdemonstrējumi, kuros piedalīsies arī slavenais spēkavīrs Raivis Vidzis, bet svētdien, 28. martā, notiks pauerliftinga čempionāts, kurā piedalīsies ārzemju sportisti.

Jau piekto gadu izstādes “Atpūta un Sports 2010” laikā notiks arī sacensības kāpšanas sportā “Baltic Open Bouldering Edition ‘10”. 27. un 28. martā sportisti no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Latvijas sacentīsies 4,5 m augstas, ļoti sarežģītas un izaicinošas klints kāpšanas sienas pievarēšanā. Savukārt 25. un 26. martā īpaši izveidoto kāpšanas sienu varēs izmēģināt ikviens interesents.

Izstādes darba laiks:
25. martā 11.00–18.00
26. un 27. martā 10.00–18.00
28. martā 10.00–17.00

Ieejas biļete – Ls 3,00
Pensionāriem, skolēniem līdz 18 gadiem – Ls 2,00
Ģimenei (2 + 2) – Ls 6,50

Izstādes “Atpūta un Sports”, “Motocikls” un “Baltic Boat Show” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Plašāk par izstādi: www.bt1.lv

Jaunākie raksti