Aldonis, Agija

Sestdien Spīķeros varēs iegādāties interesantas lietas dažādiem dzīves gadījumiem

Sestdien Spīķeru kvartālā no plkst.11:00 līdz plkst.16:00 norisināsies krāmu tirdziņš „Riga Flea Market”, kurā vairāki desmiti tirgotāju pircējiem galdā cels visdažādākās lietas no pagājušā un šī gadsimta.

„Riga Flea Market” ir viens no lielākajiem un apmeklētāju iecienītākajiem brīvdabas krāmu tirdziņiem Rīgas centrā vasaras sezonā, kurš apvieno sevī gan vērtīgo krāmu tirgotājus, gan dizaina priekšmetu un apģērbu radītājus. Tirdziņā par draudzīgām cenām var iegādāties gan pārsteidzošas, gan retas un unikālas lietas ar vēsturi, kuras lielveikalos iespējams nopirkt nebūs.

11.jūlija tirdziņā būs iespējams iegādāties gan mēbeles, gan mājas interjera priekšmetus, dažādus suvenīrus un aksesuārus, traukus, grāmatas, vinila plates, porcelāna figūriņas, nozīmītes, tāpat arī apģērbu, apavus, modes aksesuārus, rotaļlietas bērniem un dažādus dizaina priekšmetus, kuri noteikti kalpos par lielisku akcentu ikdienā un svētkos.

„Tirdziņš ir īpašs ar to, ka tajā ik reizi var atrast visdažādākās lietas dažādiem dzīves gadījumiem visos vecumos, tā teikt – tirdziņš bez vecuma ierobežojuma. Šeit būs interesanti gan jauniešiem, gan vecāka gadagājuma cilvēkiem. Nākot uz tirdziņu iesakām apbruņoties ar pacietību un pozitīvo enerģiju, jo piedāvājums ir patiešām plašs un daudzveidīgs, līdz ar to noteikti jārēķinās ar ilgāku laiku, ko pavadīt tirdziņā, iepazīstoties ar piedāvājumu un tad noteikti izdosies tikt pie lieliskām un neiedomājamām lietām!,” stāsta biedrības „Rīgas Spīķeri” valdes priekšsēdētāja Elīna Stelcere.

“Riga Flea Market” apmeklētāji būs laipni gaidīti sestdien, 11.jūlijā no plkst. 11:00 līdz plkst. 16:00 Spīķeru kvartāla pagalmā, Maskavas ielā 10. Ieeja pasākumā – bez maksas.
Nākamie tirdziņi Spīķeros norisināsies 8. augustā un 12. septembrī.

Interesenti, kas vēlas tirgoties nākamajos tirdziņos dalībai var pieteikties jau tagad, rakstot uz [email protected]. Plašāka informācija www.spikeri.lv.

Jaunākie raksti