Alīna, Sandris, Rūsiņš

Lieldienu tirdziņš un pasākums ar īstiem trušiem un šūpolēm

3. un 4.aprīlī plkst. 12.00 - 17.00 pie veikala Elkor Plaza, Brīvības gatvē 201, notiks zemnieku ražoto preču tirdziņš un Lieldienu pasākums visai ģimenei - lielās šūpoles, iespēja fotografēties ar trušiem, olu ripināšanas čempionāts, olu krāsošanas paraugdemonstrējumi un maizes cepšanas mācība.

"Pēc ticējumiem Lieldienās ir augstu jāšūpojas, daudz jāēd olas un jāsatiek Lieldienu zaķis. To visu mēs piedāvāsim Elkor Plaza Lieldienu pasākumā. 3.aprīlī aicinām visus sagatavoties Lieldienām un zemnieku tirdziņā iegādāties dažādus gardumus Lieldienu galdam, sākt iešūpot Lieldienas lielajās šūpolēs un īpaši sievietes aicinām piedalīties pirmajā "Bīstamo mājsaimnieču” čempionātā, kurā varēs uzzināt vērtīgu informāciju un iegūt mājsaimniecībā ļoti noderīgas balvas," stāsta Elkor mārketinga daļas vadītāja Inta Grase.

"Savukārt 4.aprīlī, paralēli tirdziņam, aicinām ģimenes piedalīties Lieldienu aktivitātēs - šūpoties lielajās šūpolēs, fotografēties ar dzīviem trušiem, piedalīties olu ripināšanas sacensībās, apgūt jaunas iemaņas olu krāsošanā un apgleznošanā, kā arī saņemt praktiskas un garšīgas balvas. Līdz plkst. 13:00 gaidām ikvienu apmeklētāju ierasties ar pašceptu maizi, lai piedalītos konkursā „Gardākā Lieldienu maize”, kas notiek sadarbībā ar www.receptes.lv. Plkst.14.00 maizes eksperti novērtēs pašceptās maizes un gardākās maizes autors balvā saņems Moulinex maizes cepšanas krāsniņu un citas praktiskas balvas," komentē Inta Grase.

Pasākuma programma:

3.aprīlis

Visu dienu pie Elkor Plaza darbosies lielās šūpoles
12.00 - 17.00 Zemnieku tirdziņš ar pārtikas un amatniecības izstrādājumiem
13.00 sākas pirmais Latvijā seriālprojekts "Bīstamās mājsaimnieces'', kura dalībnieces saņems īpašo "Bīstamo mājsaimnieču" apliecību, piedaloties miničempionātā, kur ikviena sieviete aicināta sacensties gludināšanā, lai balvā saņemtu Tefal gludekli, gluddēli un citas praktiskas lietas.
14:00 Nike Training Club inovatīvās un universālās aerobikas nodarbības paraugdemonstrējumi "Bīstamajām mājsaimniecēm" - balvas par aktīvu piedalīšanos, individuālas fitnesa konsultācijas.

4.aprīlis

Visu dienu pie Elkor Plaza darbosies lielās šūpoles
12.00 17.00 Zemnieku tirdziņš ar pārtikas un amatniecības izstrādājumiem
12.00 – 15.30 Truši no „Trušu pilsētiņas”. Apmeklētājiem iespēja gan apskatīt, gan nofotografēties ar trušiem un bildes vēlāk lejuplādēt www.elkor.lv.
11.30 – 16.00 Lieldienu olu krāsošana un apgleznošanas demonstrējumi - apmeklētājiem iespēja piedalīties olu mākslinieciskā krāsošanā.
12.30 – 14.00 aktīvas olu ripināšanas sacensības ar balvām
Līdz 13.00 apmeklētāji aicināti nest pašceptas maizes un piedalīties konkursā  "Gardākā Lieldienu maize" (konkurss tika izsludināts portālā receptes.lv). Galvenā balva – maizes cepšanas krāsniņa.
14.00 konkursa "Gardākā Lieldienu maize" uzvarētāju apbalvošana.
Visu dienu dažādi Lieldienu konkursi, sacensības un viktorīnas ar balvām.

Lieldienu svētku laikā 3. un 4. aprīlī Elkor Plaza dāvanas par pirkumiem, Lieldienu atlaides, kā arī pārsteigumi un balvas maziem un lieliem apmeklētājiem.

Jaunākie raksti