Aldonis, Agija

Ikgadējais Aukstās modes tirgus Kalnciema kvartālā 6. oktobrī

Aicinām sagatavoties ziemai ikgadējā Kalnciema kvartāla Aukstās modes tirgū, kas šogad norisināsies 6. oktobrī plkst. 10.00-16.00. Tirgū vairāk nekā 100 Latvijas dizaineri piedāvās siltus lietu, vēju un sniegu aizturošus apģērbus un atstarojošus aksesuārus rudens/ziemas sezonai.

Šogad tirgū būs vairāki dizaineri, kas savās kolekcijās izceļ ilgtspējības ideju, kā, piemēram, „Zīle” apģērbi no otrreizējās pārstrādes materiāliem, „DER” somas no mazgājamā papīra un „3 wind knots” somas no avīzēm. Visu nepieciešamo gada aukstākajiem un lietainākajiem mēnešiem piedāvās starptautisku atpazīstamību guvis zīmols „ZIB”. Tirgū apmeklētājus sasildīs mēteļi no „Linotēka”, ”SARMA Linen&Wool design” un „Mosh Mosh”, un par ārējo veidolu lietainās dienās gādās „Espatte” un „RainSisters”, kuru klāstā būs eleganti lietusmēteļi. Pie zīmoliem „BlackSwan”, „Sanfashion”, „CITA ROTA „ un „YUTA” būs visu veidu kleitas ikdienai un svētkiem. Košus akcentus varēs piešķirt ar somām no „Daiļrades dizains”, „Maruu Leather”, „June9” un ar aksesuāriem no „Dinari Jewels”, „Zefiri Creations”, „Astra Stones” un „Gingercraft”. Tos, kuri rūpējas par drošību tumšajos vakaros, iepriecinās „MIL” un „Lācis” ar atstarojošām rotām. Siltus, mīkstus un pūkainus apģērbus bērniem būs sarūpējuši „Hebe”, „Rock&Mouse”, „KARLA.LV” un „Little Berry Nappies”. Savukārt „Cepuru darbnīca” parūpēsies, lai ausis vienmēr būtu siltumā. Tirgū būs arī dizaina preces omulīgam mājas interjeram no „Oltes”, „LinConcept” un „Sanpo”. „Aukstākās” atlaides atradīsiet pie „Qoo Qoo”, tomēr aicinām kaulēties par izdevīgāko pirkumu arī ar citiem tirgotājiem.

Plkst. 12.00-15.00 par pozitīvu noskaņojumu rūpēsies DJ N. Volkova un trīs mūziķu apvienība „Sexotronica” ar instrumentālas un elektroniskas mūzikas improvizācijām.

Plkst. 12.00-14.00 sertificēta rotu meistare Signe Putniņa darbnīcā bērniem mācīs, kā no pavisam vienkāršiem materiāliem (gumijas, mērauklas un pērlītēm) uztaisīt skaistas rokassprādzes, krelles un auskarus.

Paralēli norisināsies arī ierastais Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus, kurā varēs sarūpēt visu nepieciešamo gardām un svinīgām brīvdienu pusdienām.

Dalība visos pasākumos bez maksas.

Jaunākie raksti