Aldonis, Agija

21. jūlijā Kalnciema kvartālā tirgus un tikšanās ar bērnu grāmatu autori

21. jūlijā plkst. 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā notiks zemnieku un amatnieku tirgus, kuru papildinās tikšanās ar apgāda "Jumava" bērnu grāmatu autori Vitu Štemaheri un viņas grāmatu varoni, četrkājaino draugu – čau-čau šķirnes suni Rafī.

Pirmo reizi šovasar Kalnciema kvartāla tirgū piedalīsies “Staiceles krūmmelenes” ar pirmajām Latvijas krūmmelenēm. No Bērzciema ieradīsies uzreiz divas saimniecības – tirgus jaunums “Kundziņ’ siers” ar sieru tikai no dabīgām izejvielām un pieredzējušie Kalnciema kvartāla tirgus dalībnieki, zvejnieku sēta “Dieniņas”. Bērniem īpaši patiks lieli burbuļrīki no jauna uzņēmuma „Burbuļi”.

No plkst. 12.00 līdz 13.00 Kalnciema kvartālā viesosies apgāda "Jumava" bērnu grāmatu autore Vita Štelmahere, kura iepazīstinās bērnus ar savām grāmatām, it īpaši jaunāko grāmatu "Pupuķa Ukša dziesmu svētki". Uz tikšanos līdzi dosies arī autores četrkājainais draugs, grāmatu varonis čau-čau šķirnes suns Rafī. Papildus klausītāji aicināti piedalīties viktorīnā un laimēt pārsteiguma balvas.

Dalība visos pasākumos ir bez maksas.

Jaunākie raksti