Gunta, Ginta, Gunda

Lielais modes un dizaina tirgus Kalnciema kvartālā 26. maijā

26. maijā 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā norisināsies vērienīgākais sezonas tirgus – Lielais modes un dizaina tirgus, kas vienuviet pulcēs vairāk nekā 100 modes preču pavēlnieku no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas ar jaunākajām kolekcijām un karstākajām iepriekšējo sezonu izpārdošanām.

Zīmoli sola atsvaidzināt vasaras garderobi, piedāvājot jaunākās modes tendences no pasteļtoņiem līdz 90o gadu glamūram. Košas un gaisīgas vasaras kleitas redzēsim ZIB, Ecattus, Cita Rota, Lucky me un Batiko kolekcijās, un ar pēdējām aktualitātēm apmeklētājus iepazīstinās Yuta, Linotēka, Moth, Colorfall. Piešķirt tērpam krāsas varēs ar košiem aksesuāriem no Buduart, Daiļrades dizaina, Tatis un Maruu Leather. Par jaunāko apmeklētāju stilu rūpēsies Hebe, Petra, Wuf kids, Karla.lv. Savukārt Barons Socks piedāvās vīriešiem dažādu veidu spilgtas, krāsainas un elegantas kokvilnas zeķes. Lielais modes un dizaina tirgus norisināsies ne tikai Kalnciema kvartāla pagalmā, bet arī Vīnu veikalā&kafe un pop-up veikalā pie galerijas, kurā saimniekos RIIJA.

Īpaši šajā dienā spēļu bedre pie skatuves pārtaps par atpūtas lounge, kurā varēs pielaikot modes lietas. Lai vieglāk pieņemtu lēmumu, kuru kleitu izvēlēties vai kuri auskari labāk izskatīsies pie jaunās somas, atpūtas lounge viesmīlis no Vīnu veikala&kafe sagaidīs apmeklētājus ar dzirkstošu vīnu.
Papildus apmeklētāji aicināti nogaršot Latvijas zemenes un smūtijus, ko zemnieki pagatavo uz vietas. Varēs arī sarūpēt sev svaigus salātus, jo tirgus piedāvājumā ir daudzveidīgi vietējie zaļumi – spināti, lakši, salātlapas, pienenes, gārsa, kāposti un citas dabas delikateses.
Par bērnu izklaidēm Kalnciema kvartāla galerijā parūpēsies Royal Games GL un homo ecos:

11.00-14.00 homo ecos: darbnīcā „Kad vecs top jauns” tiks radīti vasarīgi un videi draudzīgi auskari, rokassprādzes un atslēgu piekariņi no PET pudelēm. Var ņemt līdzi arī savu krāsaino PET pudeli.

11.00-15.00 Royal Games GL piedāvās mozaīku spēles no dabīga un izturīga materiāla – koka – kas krāsots ar ES noteikto standartu krāsām, padarot tos īpaši draudzīgus mazuļiem. Spēles ar mozaīkām interesantas kā maziem, tā lieliem.

Dalība visos pasākumos bez maksas.

Jaunākie raksti