Aldonis, Agija

Kalnciema kvartāls aicina uz Ziemassvētku tirgiem decembrī

Visu decembri Kalnciema kvartālā būs iespēja piedzīvot divkāršu Ziemassvētku tirgu – katru sestdienu un svētdienu no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Kalnciema kvartāla tirgus ir plaši pazīstams ar savu īpašo svētku atmosfēru, kas Ziemassvētku laikā uzplauks visā krāšņumā. Neparastas, kvalitatīvas, garšīgas, siltas, smaržīgas dāvanas, karstvīns un atkalredzēšanās, dažādi piedzīvojumi un pārsteigumi bērniem - tas viss jūs sagaida nedēļas nogalēs mēneša garumā.

Kalnciema kvartāla tirgus jau teju 10 gadus norisinās atjaunotu 19.g.s. mijas koka ēku pagalmā, kur vienuviet sastopas zemnieki un amatnieki no visas Latvijas. Arī Latvijas ciemiņi silda Latvijas ekonomiku, iegādājoties unikālos māla traukus no Latgales, rupjmaizi, kas cepta pēc sentēvu metodēm, linu un vilnas izstrādājumus, jaunāko Latvijas mākslu pop-up tirgū “Mākslas medības” vai vienkārši baudot lielisku, svaigi spiestu ābolu sulu.

Paralēli tirgus rosībai ieplānota arī plaša programma ģimenēm ar bērniem - vairāki grāmatu atklāšanas pasākumi, kino seansi, koncerti un dažādas svētku laikam piemērotas radošas darbnīcas. Īpaša programma ir sarūpēta katrai decembra nedēļas nogales dienai.

Visu mēnesi Kalnciema kvartālā notiks arī “Mākslas medības” – Kalnciema kvartāla un Latvijas Mākslas akadēmijas kopīgi iedibināta iniciatīva. Mākslas trofeju pop-up tirgus ļauj iepazīt un iegādāties spilgtāko pašmāju jauno gleznotāju un grafiķu darbus. Kopumā būs apskatāmi un iegādājami vairāk nekā 500 darbi, tai skaitā arī rotas, kartiņas, suvenīri u.c. lietas.

Aicinām sekot mūsu FB lapai @kalnciemaiela, kā arī www.kalnciemaiela.lv.

Jaunākie raksti