Mirta, Ziedīte

Konkurss sadarbībā ar veikborda parku „BB WakePark”

Portāls Svetkulaiks.lv sadarbībā ar veikborda parku “BB WakePark”, Liepājā, Beberliņos piedāvā konkursu. Balvā dāvanu karte stundas braucienam kabeļa veikborda trasē un inventārs no parka nomas. Nepieciešamības gadījumā veikborda parka “BB WakePark” vadītājas Santas Vēveres (2012. gada čempione kabeļa veikbordā) instrukcija.

Kabeļa veikbords ir plašs veikborda novirziens, kurā ar veikborda dēli, slīdot pa ūdens virsmu, par vilcējspēku izmanto kabeļtrosi. Liepājniece un viena no labākajām šī ekstrēmā sporta veida pārstāvēm Latvijā Santa Vēvere pašreiz kabeļa veikbordu izvirzījusi kā savu galveno sporta veidu. Turklāt, lai būtu iespēja regulāri un kvalitatīvi trenēties pašai, kā arī šim sporta veidam piesaistītu aizvien jaunus entuziastus, vienlaikus Liepājā attīstot aktīvo tūrismu, Santa Vēvere ar domubiedriem Beberliņu teritorijā (Karostā) veido aktīvās atpūtas un veikborda parku “BB WakePark”.

Sūti pareizās atbildes uz zemāk minētiem jautājumiem šeit līdz 2013. gada  25. augustam, norādot savu vārdu, uzvārdu un e-pasta adresi, kā arī telefona numuru. Atpūtas un veikborda parka “BB WakePark”, Liepājā balvu saņems tas, kurš vispareizāk atbildēs uz visiem jautājumiem! Ja pareizo atbilžu autori būs vairāki, izlozēsim laimīgo. Gadījumā, ja uzvarētājs neatsauksies divu dienu laikā pēc paziņošanas, izlozēsim nākamo.

Pareizās atbildes atrodamas portālā Svetkulaiks.lv, kā arī atpūtas un veikborda parka “BB WakePark” mājas lapā internetā www.bbwake.lv. Balvu varēsiet saņemt, iepriekš ar mums sazinoties.

1. Atpūtas un veikborda parks “BB WakePark”

A. Piemērots tikai kabeļa veikborda profesionāļiem
B. Kabeļa veikborda iesācējiem
C. Jebkuram interesentam

2. Atpūtas un veikborda parks “BB WakePark” strādā


A. katru dienu
B. tikai brīvdienās
C. tikai divas reizes nedēļā

3. Šogad atpūtas un veikborda parkā “BB WakePark” paredzēts atklāt vēl

A. viesnīcu
B. kafejnīcu
C. pirti
D. jahtu piestātni

4. Atpūtas un veikborda parkā “BB WakePark” iespējams organizēt

A. dzimšanas dienu
B. vecmeitu ballīti
C. vecpuišu ballīti
D. kabeļa veikborda privātās un korporatīvās  sacensības
E. visi iepriekšminētie varianti ir pareizi

Jaunākie raksti