Gunta, Ginta, Gunda

Dziesmu dienā visi aicināti iedziedāt Dziesmu un deju svētkus

Lai ieskandinātu X Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētkus, otrdien, 6. jūlijā, svētku ģenerālsponsors O!Karte aicina visus uz īpašu notikumu – Dziesmu dienu, kurā ikvienam būs iespēja vienoties kopīgā dziesmā ar līdzcilvēkiem, pieskandinot Rīgas ielas, laukumus, sabiedrisko transportu, birojus un citas vietas.

Latvijas Mobilā Telefona viceprezidents Ingmārs Pūķis: „O!Karte ir par tiem, „kam ir ko teikt” un mēs zinām, ka Dziesmu un deju svētku laikā „katram ir ko dziedāt”, tāpēc mēs aicinām nekautrēties un darīt to, ko ikviens latvietis prot vislabāk – dziedāt! Dziedāt skaļi un ar prieku, lai skan visa Rīga, iepriecinot tās iedzīvotājus un viesus”.   

Iecerēts, ka Dziesmu dienā, kas ir arī jaunatnes Dziesmu un deju svētku norises pirmā diena, vairāki desmiti muzikāli aktīvu jauniešu ar O!Kartes Akadēmijas dalībnieku Nikolaju Puzikovu un Eviju Sloku priekšgalā izklīdīs Rīgas ielās, lai visas dienas garumā skandētu un ar savu piemēru aicinātu arī pārējos cilvēkus dziedāt dziesmas visdažādākajās galvaspilsētas vietās.

Dziesmu diena sāksies jau plkst. 9.00 no rīta un beigsies līdz apklusīs pēdējā dziedātāja balss, bet pasākuma kulminācija iecerēta plkst. 18.00 pie t/c Origo, kad notiks lielā sadziedāšanās, kuru tiešraidē varēs dzirdēt arī Radio SWH.

Jaunākie raksti