Gunta, Ginta, Gunda

Atklās pirmo Bīstamo mājsaimnieču klubu Latvijā

3.aprīlī plkst. 13:00 t/c Elkor Plaza notiks Bīstamo mājsaimnieču kluba atklāšanas pasākums, kura laikā sievietes aicinātas piedalīties Gludināšanas čempionātā un apgūt pasaulslaveno jaunumu - inovatīvo Nike Training Club aerobikas nodarbību, ko varēs pielietot gan mājās, gan sporta zālē.

„Ir dzirdēts teiciens, ka sievietes ir garīgi daudz stiprākas nekā vīrieši. Sievietēm ir jāspēj parūpēties par ģimeni, jāgatavo ēst, jātīra māja, jādomā par veselīgu uzturu un ģimenes veselību, kā arī jādomā par savu izskatu un ideāli, ja vēl sieviete atrod laiku ienesīgam darbam,” stāsta Elkor mārketinga vadītāja Inta Grase, „lai radītu domu un pieredzes apmaiņas platformu, izveidojām Elkor Bīstamo mājsaimnieču klubu, kurā satiekas sievietes ar līdzīgām prasmēm, uzzin jaunākās iespējas un padomus dažādās mājsaimniecības jomās, kā arī pie reizes izklaidējas un saņem  balvas no kluba atbalstītājiem.”

Pirmajā Elkor Bīstamo mājsaimnieču kluba pasākumā 3.aprīlī plkst. 13:00 sievietes varēs piedalīties Gludināšanas čempionātā. Tās, kuras visātrāk, pareizāk un kārtīgāk būs izgludinājušas apģērbu, cīnīsies finālā par Tefal jaunākās paaudzes gludekli, gludināšanas dēli un citām veicināšanas balvām.

3.aprīlī plkst. 14:00 sāksies nodarbība, kas ir jaunums visā pasaulē un ko izstrādājuši pasaulē vadošā sporta zīmola Nike profesionālie treneri – inovatīva un universāla aerobika, ko varēs apgūt Elkor Plaza uz vietas, kā arī saņemt individuālas konsultācijas un dažādas sievišķīgas balvas aktīvam dzīves veidam.

Katra Bīstamā mājsaimniece pasākuma laikā iegūs īpašo „Bīstamās mājsaimnieces” apliecību, kurā par dalību katrā pasākumā varēs saņemt zīmogu. Tās sievietes, kuras gada laikā būs savākušas visvairāk zīmogu, gada beigās tiks aicinātas sacensties par titulu „Bīstamā mājsaimniece 2010”.

Sievietes, kuras vēlas piedalīties Bīstamo mājsaimnieču pirmajā pasākumā, aicinātas ierasties Elkor Plaza 3.aprīlī 12:30 uz reģistrāciju.

Jaunākie raksti