Jurģis, Juris, Georgs

Karnevāldiskotēka bērniem Rīgas Kinostudijā

No 24. līdz 27. decembrim Rīgas Kinostudijā notiks vēl nebijis pasākums bērniem - Karnevāldiskotēka atrakcijās.

‘’Uz skatuves visas dienas garumā būs viens no labākajiem Latvijas dīdžejiem, zālē bērniem jaunus deju soļus mācīs deju skolotāji, taču tā ir tikai maza daļiņa no aizraujošajām aktivitātēm un atrakcijām, kas sagaida bērnus un viņu vecākus Karnevāldiskotekā,’’ teic viena no pasākuma organizatorēm Inga Gobzeme.

Inga, domāju, ka tu nevienu vien esi saintriģējusi ar šo pasākumu! Kas tad īsti sagaida bērnus un viņu vecākus ierodoties Karnevāldiskotēkā?
Mazie vienmēr grib ātrāk izjust kā ir būt lielam, bet mums - lielajiem vienmēr gribas atgriezties bērnībā. Šis pasākums to sniedz kā vieniem, tā otriem. Dienas laikā būs īsta diskotēka ar vienu no Latvijas labākajiem dīdžejiem. Būs divas zāles ar atšķirīgiem mūzikas žanriem, ja radošo darbnīcu zālē vairāk tiks radīta Ziemassvētku noskaņa, tad karnevāldiskotēkas lielajā zālē tiks atskaņotas bērnu un jauniešu mūsdienu populārākā mūzika – gan latviešu, gan ārzemju. Protams, ka diskotēka ir tikai viena no daudzajām aktivitātēm, būs arī, aizraujošas piepūšamās atrakcijas, deju skolotāji no deju grupas “Kaprīze”, improvizācijas teātris, piparkūku darbnīca “Cepsim paši”, foto darbnīca ar tūlītēju izdruku, mākslas darbnīca “Mālēsim uz sienām”, bufete, bārs – īsts bārmenis un gardi kokteiļi, svētku loterija, kurā piedalās katrs dalībnieks, “Spēkaruksis 2009” apbalvošanas ceremonija... un vēl daudzi citi pārsteigumi, ko atklāsi karnevāla dienās!

Karnevāls, vai tas nozīmē, ka visiem obligāti jāierodas maskās?

Tās nav obligātas, bet tie, kas būs ieradušies maskās, saņems īpašus pārsteigumus, kurus mēs pirms balles nevēlamies izpaust. Lai tas paliek pārsteigums, jo mēs taču aicinam uz noslēpumu balli.

Vai būs arī kādi pārsteigumi pieaugušajiem?

 Mūsu pasākumos pārsteigumi ir vienmēr! Un vai tad kādreiz pārsteigumus atklāj pirms laika? Atnāksiet un ieraudzīsiet...

Vai būs iespējams bērnus atstāt un pašiem doties projām?
Jā, droši varēsiet atstāt bērnus. Tikai jāpaziņo par to atbildīgai personai.

Cik ilgi programma plānota, vai ir kāds konkrēts laiks, uz kuru cilvēkam jāierodas, vai var pavadīt tur visu dienu?
Programma plānota no 24. līdz 27. decembrim, katru dienu no plkst. 10:00 līdz 20:00. Ieejas laiki ir ik pa divām stundām. Un ieejas maksa ir tikai četri lati. Vēlos arī piebilst, ka katrs desmitais apmeklētājs būs no bērnunama, jo tieši jūs būsiet tie, kas ar savu ieejas biļeti, dosiet viņiem iespēju apmeklēt šo karnevālu.

Kā Jūsu radošajai apvienībai radās ideja par šādu karnevālu? Klausieties tavā stāstījumā, ir pilnīgi skaidrs, ka tas ir kaut kas atšķirīgs no tā, kas lielākoties tiek piedāvāts!
Jā, šis pasākums ir atšķirīgs, jo to rīko vasaras labākās nometnes “Spēkaruksis” radošā komanda. Mūsu nometne atšķīrās ne tikai ar savādāku ideoloģiju, bet arī ar aktivitātēm, bērniem bija dota iespēja – izmēģināt visas LGK atrakcijas gan uz sauzemes, gan ūdenī, iemācīties lidot vēja tunelī Aerodium, taisīt plostus, piedalīties katapultu cīniņos, izbaudīt Ziemassvētkus arī vasarā u.c. Mēs nezogam personāžus un neslēpjamies aiz svešiem tēliem, mēs gribam parādīt labāko, kas radīts Latvijā! Un mums ir ko parādīt! Ar tādu pašu ideoloģiju mēs nolēmām arī rīkot šo Noslēpumu balli. Ja mēs spējām izveidot nometni, kas atšķirās no citām, tad ar balli būs tāpat. Piemēram, mūsu ballē piedalīsies arī Aerodium kaskadieri ar trikiem, ko nu nekādi nevarēs atrast citās Ziemassvētku eglītēs.

Un noslēgumā, kāpēc vecākiem ar savām atvasītēm būtu jānāk tieši uz šo pasākumu?

Tā būs lieliska iespēja izrauties no ikdienas rutīnas un atpūsties kopā ar ģimeni. Tas būs kas savādāks nekā Jūs būsiet pieredzējuši, to mēs garantējam.

Informācijai:
Pasākums notiek:
24. līdz 27. decembrim Rīgas Kinostudijā
Sākums: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 un 18:00
Ieejas maksa: Četri lati bērniem, divi lati pieaugušajiem
Sīkākā informācija : www.spekaruksis.lv

Biļetes: Biļešu Servisa kasēs vai pasākuma dienā Rīgas Kinostudijā.
Pasākumā būs: Deju skolotāji no deju grupas “Kaprīze”, improvizācijas teātris, piparkūku darbnīca “Cepsim paši”, foto darbnīca ar tūlītēju izdruku, mākslas darbnīca “Mālēsim uz sienām”, bufete, bārs – īsts bārmenis un gardi kokteiļi, Aerodium kaskadieri.

Jaunākie raksti