Jāzeps

Izstāžu zāles „Rīgas mākslas telpa” bērnu izglītojošās programmas nodarbība „Krāsu košums”

Gruzijas mūsdienu mākslas izstādes “Krāsu alķīmija” ietvaros šī gada 24. novembrī un 1. decembrī plkst. 11.30 izstāžu zālē “Rīgas mākslas telpa” notiks bērnu izglītojošās programmas “Piloti” nodarbība “Krāsu košums”.

Nodarbībā “Krāsu košums” profesionāls pedagogs bērnus iepazīstinās ar Gruzijas mūsdienu mākslas darbiem, kas eksponēti izstādē izstāžu zālē “Rīgas māksla telpa”, kā arī rotaļas veidā iepazīstinās ar gruzīnu krāsu kolorītu, to kontrastiem un izmantotajiem efektiem. Nodarbības otrajā pusē bērni tiks aicināti veidot paši savu krāsu košumu izmantojot dažādus vizuālos un krāsu materiālus. Nodarbība ilgs līdz divām stundām. Dalības maksa par nodarbību ir 7 eiro, tajā iekļauti visi nodarbībai nepieciešamie materiāli un darba apģērbs. Bērnu vecāki šajā laikā ir laipni aicināti atstāt savas atvases pedagogu uzraudzībā un baudīt izstādi.

Bērnu izglītojošā nodarbība “Krāsu košums” ir saistīta ar Gruzijas mūsdienu mākslas izstādi “Krāsu alķīmija”, kas apmeklētājiem pieejama izstāžu zālē “Rīgas mākslas telpa” līdz 11. novembrim. Tā tapusi ciešā sadarbībā ar Apollona Kuteladzes Tbilisi Valsts mākslas akadēmiju, un tajā eksponēta gan pasniedzēju, gan talantīgāko studentu mākslas darbu kolekcija.

Jau ziņots, ka izstāžu zāle “Rīgas mākslas telpa” (Kungu ielā 3) turpina bērnu izglītojošo programmu “Piloti”, kurās nodarbību saturs tiek pielāgots katrai no izstādēm, kas tajā brīdī norisinās. Nodarbības notiek profesionāla pedagoga un viņa asistenta vadībā, tās paredzētas bērniem vecumā no 5 līdz 9 gadiem, nodrošinot visus nepieciešamos materiālus.

Nodarbībās vietu skaits ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikt dalībnieku savlaicīgi pa tālruni +37167026726 vai sūtot informāciju elektroniski uz e-pastu: [email protected], norādot nodarbību datumu.

Jaunākie raksti