Gunta, Ginta, Gunda

Rīga Plaza notiks vairāki gaidību laikam veltīti informatīvi pasākumi

Modes un izklaides centrā Rīga Plaza notiks trīs grūtniecības laikam veltīti pasākumi 26. septembrī, 31. oktobrī un 28. novembrī no pulksten 11:00 līdz 13:00. Pasākumi noteikti būs noderīgi tām topošajām māmiņām, kas vēlas saņemt atbildes uz daudziem svarīgiem gaidību laika jautājumiem. Semināri tiek organizēti sadarbībā ar iVF Riga Cilmes šūnu centru.

Pasākuma “Rudens ballītes” laikā lektori sniegs informāciju par grūtniecību, grūtniecības norises īpatnībām dažādos trimestros, kas jāievēro un no kā jāizvairās grūtniecības laikā, kā sagatavoties dzemdībām, kādas ģenētiskās analīzes var būt noderīgas topošajai māmiņai un bērniņam gaidību laikā. Apmeklētāji uzzinās svarīgu informāciju par jaunām tehnoloģijām un mūsdienu tendencēm medicīnā, kā, piemēram, nabassaites asins un audu paņemšanu dzemdību laikā, cilmes šūnu iegūšanu un izmantošanu ārstēšanai un par jaundzimušā bioloģiskās apdrošināšanas priekšrocībām.

Plānotās “Rudens ballītes” tēmas:

26.09.2018. Mana grūtniecība. Ginekologa padomi.

31.10.2018. Ģimenes dzemdības. Partnera loma dzemdībās.

28.11.2018. Pirmās dienas mājās kopā ar mazuli.

“Mazuļa ienākšana ģimenē ir priecīgs un reizē arī atbildīgs notikums. Jaunajiem vecākiem var rasties arī pilnīga neziņa un nepieciešama palīdzība ar dažādiem padomiem. Tāpēc mēs vēlamies ar šī pasākuma palīdzību sniegt atbildes uz grūtniecēm svarīgiem jautājumiem gaidību laikā,” uzsver iVF Riga klīnikas ginekoloģe-dzemdību speciāliste-reproduktoloģe Dr.Irina Kovaļova.

“Rīga Plaza nomnieks Chicco jau gadiem regulāri organizē jauno māmiņu info stundas kopā ar lielisko Diānu Zandi, taču šāda veida informatīvu pasākumu sērija pie mums notiks pirmo reizi. Sadarbībā ar iVF Riga Cilmes šūnu centru sniegsim ļoti vērtīgu un noderīgu informāciju topošajām māmiņām par nākotnes medicīnu un tās iespējām jau šodien,” informē modes un izklaides centra Rīga Plaza mārketinga vadītāja Urzula Spickus.

Visas māmiņas pasākuma laikā saņems dažādus patīkamus pārsteigumus no organizētājiem un varēs piedalīties dāvanu izlozē, kas notiks semināra beigās. Dāvanas būs no iVF Riga Cilmes šūnu centra sadarbības partneriem: TENA, Bella Happy, Pūra Pērle, Dzemdību Soma, Laima, Babydreams.lv. Pēc dāvanu izlozes visām dalībniecēm būs lieliska iespēja uzdot jautājumus speciālistiem.

Jaunākie raksti