Gunta, Ginta, Gunda

Rīgā notiks „Dance Like a Star” – saviesīgs galā-vakars Dinner Dance formātā

25.maijā 19:00 Studio 69 koncertzālē (Rīga, Terbatas 73) norisināsies Eiropā populārā Dinner Dance formāta pasākums – saviesīgs vakars ar vakariņām, izklaides šovu un deju programmu.

Galā-vakara “Dance Like a Star” (Dejo kā zvaigzne) rīkotāji viesiem ir sagatavojuši krāšņu un vērienīgu šovprogrammu: uz pasākuma galvenās skatuves uzstāsies balles sporta deju pasaules zvaigznes, profesionālie dejotāji izpildīs numurus no mūzikla "Mulenrūža", kā arī ar speciāli sagatavotu pārsteigumu uzstāsies dziedātāja un "Rīgas balles" patronese Natālija Tumševica. Par īpašu vakara mirkli kļūs pirmā Dance Magic Award ceremonija, kurā svinīgi tiks apbalvoti labākie Latvijas dejotāji. Vakara deju daļā varēs piedalīties arī viesi  - muzikālo paužu laikā dzīvajā izpildījumā skanēs pazīstamākās Frenka Sinatras, Lūisa Ārmstronga un Billijas Holidejas kompozīcijas. “Dance Like a Star” galā-vakara vadītāju lomā iejutīsis vairākkārtējā Latvijas sporta deju čempione un šova "Dejo ar zvaigzni" uzvarētāja Aleksandra Kurusova un zināmais šovmens Roberto Meloni.

Svinīgais pasākuma iemesls ir Rīgas deju studijas “Dance Magic” viena gada pastāvēšanas svinības. Studija ir zināma kā ikgadējās "Rīgas balles", kas notiek Melngalvju namā, partneris. Tāpat studija īsteno projektu “Dance Like a Star”, kura laikā notiek individuāla deju apmācība Pro-Am formātā, kad nodarbību laikā audzēknis dejo pārī ar profesionālu dejotāju. Studijas “Dance Magic” īpašnieks un vakara organizators Vjačeslavs Višņjakovs ir daudzu starptautisku balles deju konkursu laureāts un Latvijas publikai ir zināms kā "Rīgas balles" mākslinieciskais vadītājs, kā arī kā viens no Pro-Am kategorijas starptautiskā festivāla “Riga Dance Festival” līdzdibinātājiem.

“Mūsu komanda ir uzkrājusi lielu pieredzi kā profesionālo sporta, tā arī saviesīgu deju pasākumu organizēšanā. Mēs apmeklējam balles, festivālus un citus nozīmīgus mūsu ārvalstu kolēģu pasākumus, kur smeļamies iedvesmu un zināšanas, lai integrētu pasaules izklaides industrijas trendus mūsu galvaspilsētā, pārsteigtu Rīgas publiku un attīstītu dejas tradīcijas” – stāsta “Dance Like a Star” organizētājs Vjačeslavs Višņjakovs.

Jaunākie raksti