Gunta, Ginta, Gunda

4.maijā Neatkarības dienas velobrauciens Jūrmalā

4. maijā par godu Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas 28. gadadienai Jūrmalā norisināsies par svinīgu tradīciju kļuvušais Neatkarības dienas velobrauciens, kas arī šogad solās pulcēt kuplu skaitu riteņbraukšanas entuziastu no visas Latvijas. Sacensību dalībnieki varēs pārbaudīt spēkus dažādās aizraujošās distancēs, kas piemērotas visiem šī sporta veida cienītājiem un tostarp arī ģimenēm ar bērniem. Neatkarības dienas velobraucienā bez maksas aicināts piedalīties ikviens interesents.

Sacensību organizatori mudina iedzīvotājus arī šogad Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienas jubileju ieskandināt ar vērienīgo velobraucienu, kas jau tradicionāli vienos ikvienu, kam tuvs riteņbraukšanas sports. Dalība dažādajās distances ir iespēja aizvadīt valsts svētkus patriotiskā, aktīvā un pozitīvā gaisotnē, tādējādi veicinot veselīgu dzīvesveidu un vairojot ģimeņu un draugu kopā būšanas prieku.

30 km garā Tautas distance, kas vedīs cauri Jūrmalas pilsētai, priecēs kā individuālos, tā arī komandu braucējus, Ģimeņu distance 15 km garumā pulcēs Latvijas aktīvākās un košākās ģimenes, savukārt Bērnu distancē 0,5 m – 1 km garumā savu cīņassparu apliecināt varēs paši jaunākie censoņi, kuriem būs iespēja veikt distanci arī uz līdzsvara velosipēda, tādējādi gūstot pozitīvu emociju lādiņu visai dienai.

Mazākie sacensību dalībnieki startu uzsāks plkst. 10.00, tālāk pulcējot jau meistarīgākos riteņbraucējus uz Tautas distanci, kas startēs plkst. 11.00. Sacensības noslēgsies ar krāšņo Ģimeņu distances parādi, kuras starts paredzēts plkst. 13.35. Ātrākie un radošākie distanču dalībnieki jau ierasti saņems balvas no pasākuma organizatoriem. Bez tam paralēli velo sacensībām pasākuma norises vietā pie Dzintaru koncertzāles apmeklētājus sagaida arī dažādas vilinošas izklaides aktivitātes.

Reģistrēties dalībai Neatkarības dienas velobraucienam iespējams mājaslapā www.maratoni.lv līdz 2. maija plkst. 18:00. Ja līdz reģistrācijas noslēguma dienai netiks sasniegts maksimālais dalībnieku skaits, tad reģistrēties varēs arī pasākuma dienā uz vietas, sākot no plkst. 8.30. Reģistrēšanās katrai distancei noslēgsies stundu pirms starta vai tiklīdz kā tiks sasniegts maksimālais dalībnieku skaits. Pilna sacensību programma pieejama mājas lapā www.maratoni.lv. Papildu informāciju iespējams saņemt pa tālr. 67844490 vai rakstot uz e-pastu [email protected].

Jaunākie raksti