Gunta, Ginta, Gunda

Rīgā notiks Ziemeļeiropā lielākā bitkoin konfrence „Baltic Honeybadger 2017”

25. un 26.novembrī Rīgā notiks I starptautiskā konference “Baltic Honeybadger 2017”. Konference būs veltīta kriptovalūtai bitkoin un ar to saistītajām jomām: mainingam, biržas tirdzniecībai, investīcijām, kā arī biznesa risinājumiem un tehnoloģijām.

Baltijas valstīs un Ziemeļeiropā lielākās bitkoin konferences organizators ir starptautiskais investīciju holdings SDVenture kopīgi ar P2P kriptovalūtas biržu Hodl Hodl un kovorkingu OraculeTang Space. Konferences “Baltic Honeybadger 2017” dalībnieki pirmie uzzinās par kriptojomas jaunākajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem, aktuālākajām tendencēm, investīciju prognozēm, kā arī personīgi tiksies ar industrijas pasaules līderiem un iegūs vērtīgas zināšanas un kontaktus.

"Konference “Baltic Honeybadger 2017” ir pirmais šāda līmeņa izglītojošais un lietišķais pasākums Ziemeļeiropā. Tās mērķis ir apspriest vienu no visaktuālākajām ekonomikas tēmām  jaunā saturiskā līmenī, tādejādi nosakot kriptosfēras attīstības tendences visā reģionā", - komentēja Dmitrijs Volkovs, SDVentures CEO. SDVentures ir vadošo starptautisko IT jomas  venčuringa fondu partneris un viens no pirmajiem investoriem blokčein tehnoloģijā. Holdings apvieno tehnoloģiskās kompānijas un programmnodrošinājuma izstrādātājus no Ņujorkas (ASV), Honkongas (Ķīna), Minskas (Baltkrievija) un Maskavas (Krievija). 2015.gadā holdings atvēra ofisu Rīgā, bet pēc tam OraculeTang Space kovorkingu startup  projektiem, kas ir kļuvis par populāru lietišķu pasākumu (par aktuālām tēmām) norises vietu.

Konference apvieno galvenos šīs jomas dalībniekus, vadošos pasaules līmeņa speciālistus katrā segmentā - tehniskos speciālistus, kiberdrošības ekspertus, kriptobiznesa īpašniekus un pasaules kriptovalūtas tēmai veltīto bestselleru autorus. Konferences referenti pārstāv tādas valstis kā ASV, Krievija, Kanāda, Lielbritānija, Somija, Beļģija, Slovākija, Itālija, Čehija, Latvija, stapr tiem ir tādi vispāratzīti kriptosfēras guru kā: Andreass M. Antonopolus, vadošais bitkoin referents, kriptodrošības speciālists, biznesmenis, bestselleru Mastering Bitcoin un The Internet of Money autors, Adams Beks, vienas no pasaulē lielākās blokčein kompānijas Blockstream CEO un citi.

Konferences “Baltic Honeybadger 2017” laikā notiks prezentācijas un diskusiju paneļi par sekojošām tēmām: "«Bitkoin un tās attīstība", "Bitkoin un citu kriptovalūtu mērogošanas tehnoloģijas", "Kriptovalūtu mainings", "Kriptovalūtu tirdzniecība biržā", "Kriptovalūtu drošība", "Investīciju risinājumi kriptosfērā", "Kriptobiznesa ekonomika", "Kriptosfēras juridiskie aspekti". Plašāku programmu skatīt: https://bh2017.hodlhodl.com/

25.novembrī konference notiks Rīgas Mākslas telpā (Kungu 3).

26.novembrī  – kovorkinga OraculeTang Space telpās (Doma laukums 2).

Biļetes var iegādāties konferences mājas lapā - https://bh2017.hodlhodl.com/

Jaunākie raksti