Gunta, Ginta, Gunda

Jūrmalā notiks tikšanās ar Aleksandru Dobrovinski

28.oktobrī plkst.17:00 viesnīcā TB Palace Hotel & Spa (Jūrmala, Pilsoņu 8) pirmo reizi Latvijā notiks tikšanās ar pazīstamo krievu advokātu, publisku personu, žurnālistu, rakstnieku un izcilu stāstnieku Aleksandru Dobrovinski.

Viņš iepazīstinās ar savu jaunāko grāmatu “Dobrovinska galerija. Otrā sezona”, atbildēs uz viesu jautājumiem, kā arī dalīsies ar intriģējošiem un smieklīgiem stāstiem, kas saistās ar viņa ilggadējo advokāta darbu.

Dobrovinskis perfekti pārzina lieliski pavadīta vakara recepti: kolosāla pieredzes bagāža, profesionālie panākumi skaļos tiesas procesos (viņa klientu vidū ir bijušais hokejists Vjačeslavs Fetisovs, radioraidījumu vadītāja Jekaterina Gordona, dziedātāja Lada Dance, uzņēmējs Ruslans Baisarovs, dziedātājs Filips Kirkorovs un daudzi citi), smalka humora izjūta un stāstītāja harizma. Rezultāts – slavenais “Dobrovinska afekts”, kas visiem klātesošajiem garantē neaizmirstamu, intelektuāli piesātinātu vakaru.

Aleksandrs Dobrovinskis ir Maskavas advokātu kolēģijas “Aleksandrs Dobrovinskis un partneri” vadošais partneris Maskavā un Londonā. Atpazīstamību ieguvis pārstāvot sabiedrībā zināmu cilvēku intereses civillietās un krimināllietās, kas guvušas plašu rezonansi. Kaislīgs kolekcionārs, golfa spēlētājs, mecenāts un ceļotājs. Grāmatu “Maskavas advokāta Odesas stāsti”, “Dobrovinska galerija”, “Dobrovinska galerija. Otrā sezona”. Apbalvots ar Itālijas Republikas apbalvojumu – ordeni Ordine della Stella d’Italia par atklājumu 20.gadsimta kulturoloģijā.

Jaunākie raksti