Gunta, Ginta, Gunda

Rīgā norisināsies „Rīgas balles” Akadēmija

8. augustā plkst. 18:00 deju studijā Magic Dance Studio Stabu ielā 58, gatavojoties ikgadējai “Rīgas ballei”, notiks bezmaksas deju meistarklases un profesionāļu lekcijas. Uz pasākumiem aicināti visi interesenti.

Pasākumi veidoti kā saviesīgas tikšanās: etiķetes eksperti stāstīs, kā uzvesties ballē un palīdzēs apgūt labas manieres, savukārt profesionāli balles deju pasniedzēji vadīs Vīnes valša un kadriļas meistarklases. Balles dejas varēs turpināt mācīties Magic Dance Studio un jau 9. septembrī mirdzēt “Rīgas ballē 2017”.

“Aicinām visus “Rīgas balles” viesus, kā arī balles tradīciju cienītājus apmeklēt “Rīgas balles” Akadēmiju,” saka “Rīgas balles” patronese Natālija Tumševica. “Rīkotāji stāstīs par gaidāmajiem svētkiem un dalīsies zināšanās, kas palīdzēs viesiem emocionāli un intelektuāli sagatavoties “Rīgas ballei”.”

Iepriekšēja pieteikšanās pa tālr.: +371 28100843.

“Rīgas balle 2017” norisināsies Rīgas krāšņajā Melngalvju namā (Rātslaukums 7) 2017. gada 9. septembrī. Šogad “Rīgas balles” koncerta programmā uzstāsies Latvijas Nacionālās operas vadošie solisti Ilona Bagele un Raimonds Bramanis, Latvijas Nacionālā baleta izcilākie dejotāji Raimonds Martinovs un Jūlija Brauere, Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris, profesionāli balles deju dejotāji, kā arī seno latviešu tautas instrumentu izpildītāji. Balles muzikālo pavadījumu nodrošinās simfoniskais un džeza orķestris, kas izpildīs Johana Štrausa, Pētera Čaikovska, Raimonda Paula, Zigmāra Liepiņa un citus komponistu skaņdarbus, kā arī modernākās deju kompozīcijas. “Rīgas balles” laikā notiks labdarības akcija, tajā iegūtie līdzekļi tiks novirzīti talantīgu bērnu atbalstam.

Jaunākie raksti