Aldonis, Agija

Festivāls Saldus saule 2010

10.jūlijā Saldū Kalnsētas parkā norisināsies mūzikas festivāls "Saldus Saule 2010". Šogad festivāls sāksies jau plkst. 12:00, kad Kalnsētas parku ieskandinās koncerts bērniem – tajā uzstāsies bērnu un jauniešu popgrupas, kā arī deju studiju audzēkņi, būs pieejamas atrakcijas un Druvas saldējums, par prieku apmeklētājiem jokosies klauni.

Plkst. 17:00 uz lielās festivāla skatuves sāksies vakara koncerts un tajā uzstāsies "Legion", " Opus Pro", "Colt", "Mr. Rally", "Arm and Sound", "Credo", "Narkevic Band", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Dzelzs Vilks", "Gain Fast", "LV-3801", "Tā, Tā, Tā", "Ainārs Virga", "Graffika" un citi.

Rokfestivālā "Saldus Saule 2010" kā galvenais viesmākslinieki uzstāsies leģendārā grupa "Deep Purple" un "Rainbow" vokālists JOE LYNN TURNER no ASV, kurš pēc īpaša festivāla organizatoru lūguma par godu festivāla 25. jubilejai izpildīs slavenos "Deep Purple" un "Rainbow" gabalus, kā piemēram, "Long live rock'n roll", "Stone cold", "Perfect stranger" un daudzus citus. Pusnaktī - svētku salūts.

Tiem, kas vēlēsies mazāku burzmu, bet ne mazāk jautrības, būs iespējams atpūsties estrādei blakus esošajā pļavā, kurā atradīsies kafejnīcas, atrakciju pilsētiņa un mazā skatuve. Mazā skatuve tiks atklāta plkst. 19:00 ar Liepājas cirka „BezTemata” mīmu priekšnesumu.

Biļetes: “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv.

Vairāk par festivālu: www.saldussaule.com

Jaunākie raksti