Līksma, Bārbala

Pasaulē popularitāti gūst svinības debesīs

Vēlies pārsteigt savus viesus? Sarīko svinības debesīs ! Lai kādi svētki tie būtu, tas var kļūt par neaizmirstamu pasākumu ikvienam. Mūsdienās nu jau viss ir iespējams…

Ikvienam, kas pasākumu vēlas padarīt neparastu un aizraujošu, pasākumu kompānija Events in The SkY piedāvā nodrošināt svētku maltīti 50 metrus virs zemes. Tā nav vēlme iekļūt Ginesa rekorda grāmatā. Šāda veida pakalpojums nu vairs nav nekas neparasts, jo iespēju izmanto cilvēki no visas pasaules - Portugālē, Zviedrijā, Spānijā, Amerikas Savienotās valstīs, Holandē, Itālijā, Somijā, u.c. Kopumā kompānija darbojas 15 valstīs.

Kā atzīst Events in The Sky vadība, pasākuma norise tiek organizēta pēc klienta vēlmēm, ar nosacījumu, ka uz platformas vienlaicīgi varēs atrasties 22 viesi un 3 apkalpojošā personāla pārstāvji. Jāpiebilst, ka bērni, kuru augums nesasniedz 150 cm piedalīties nevarēs, jo pasākuma viesi drošības nolūkos tiek piesprādzēti ar drošības jostām. Svinību iemesls var būt romantiskas brokastis, pusdienas vai vakariņas, degustācija, korporatīvs pasākums, pokera spēle, pat Jaungada sagaidīšana. Vietu, virs kuras tiek pacelta platforma, izvēlas pats klients. Pēc klienta vēlmēm klāt iespējams pievienot vēl vienu platformu, paredzētu dzīvai mūzikai, dīdžejam vai kādam izklaidējošam māksliniekam.

Tātad atliek vien izvēlēties vietu un izbaudīt vēl nebijušas sajūtas!

Jaunākie raksti