Līksma, Bārbala

„D’Lounge”- Latvijā unikāls ballīšu klubiņš

Pirms pusotra gada, uzņēmīgā un aktīvā sabiedrisko pasākumu apmeklētāja Līva Jaunozola nolēma radīt pati savu ballīšu projektu, ar domu regulāri rīkot dažādas tematiskās ballītes ar izmeklētu auditoriju. Jo, kā uzskata Līva- Rīgas naktsdzīvē līdz šim trūka metropoles un individuālisma sajūtas!

Ideja tika atvasināta no kādreizējā Vakara flirta, kur Līva bija līdzautore. Pēc neilga laika viņa secināja, ka ir īstais laiks un vēlme izveidot unikālu ballīšu klubiņu: d-lounge.lv, kura reģistrētos biedrus aicinātu uz tematiskiem pasākumiem dažādās Rīgas izklaides vietās.

Iespēja gaumīgi paballēties

Tādā veidā sākotnējā randiņu ideja pagāja nostāk. “Man iepatikās doma radīt tādus pasākumus, kur varētu ne tikai iepazīties, bet galvenokārt gaumīgi izklaidēties starp sev līdzīgiem cilvēkiem. Rīgas klubos bieži vien ir problēma- ne vienmēr tajos var paredzēt attiecīgo publiku un gaisotni. Mūsu ballītes ir ar zināmu garantiju uz izdošanos, ja vien cilvēks mūs asociējis kā D’Lounge videi radniecīgu, jo tur ik reizi var sastapt gan pazīstamus, gan nepazīstamus līdzīgi domājošos.“

Nenoliedzami, D’Lounge ballītes ir pārdomātas līdz sīkumam- interesantas tematikas (Marine party, Spicy 90’ party, Red Carpet Cinema night, utml.), atbilstoša mūzika -katru reizi viesiem tiek dāvāts arī konkrētās ballītes mūzikas disks. Protams, arī attiecīgs noformējums, kokteiļi, dreskods, publika…

Biedri- inteliģenta un mūsdienīga publika

Kā tiek atlasīti kluba biedri? "Ja Tu esi atradis šo mājas lapu, tad tā jau ir domāta Tev! Tāds ir d-lounge.lv moto, jo tas nav paredzēts plašai patērētāju publikai, bet gan mērķauditorijai, kuru esam izvēlējušies kā savus luteklīšus ar konceptuāliem pasākumiem un privātām ballītēm! “ – vēstīts mājas lapā. Ballītes tiekot organizētas no vienas reizes ceturksnī līdz pat divām reizēm mēnesī. “Kā sanāk- tas ir mans hobijs, ne pamatdarbs. Tādēļ labāk retāk, bet kvalitatīvi paballēties! “ uzskata Līva. “Tāda pārsvarā ir arī manu ballīšu apmeklētāju publika. Tie ir inteliģenti, brīvi un mūsdienīgi domājoši cilvēki ar savu viedokli, kas varbūt nedodas katru nedēļas nogali ballēties tikai ballēšanās pēc, bet izvēlas pārdomātus pasākumus.

Zināms face-control garantē kvalitāti

Pašlaik D’Lounge klubiņā ir reģistrējušies ap 1300 cilvēku. Administrācija regulāri izsūta saviem biedriem paziņojumus par gaidāmajiem pasākumiem, ņemot vērā atlases principu. Atlase paredzēta, jo D’Lounge privātie pasākumi balstās uz dažādām interešu grupām un aktivitātēm, kas atšķiras. Kā atzīst Līva, zināms face-control ir nepieciešams, lai nodrošinātu katras ballītes mērķauditoriju un kvalitāti. Kāds tiks uzaicināts uz vienu, cits- uz citu ballīti, balstoties pēc anketā norādītās informācijas par sevi un ballītes tematiku. Tālāk biedrs pēc e-pasta informācijas nolemj, vai viņš pats vēlas konkrēto pasākumu apmeklēt.”

Parasti viesi ir ap 100, lielākais pasākums līdz šim bijis Rich Bitch event ar 300 cilvēkiem, kas norisinājās bijušajā klubā Pupu lounge. Līva stāsta, ka nereti klubu un pasākumu vadītāji paši izsaka vēlmi uzaicināt uz to pasākumiem  klubiņa biedrus, kas to varētu lieliski papildināt, piemēram- uz kādu modes skati, jo to veidotāji ir ieinteresēti, lai pasākumu apmeklē atbilstoša publika. Līdz ar to, gandarījumu par pasākumu gūst gan  D'Lounge biedri, gan ballīšu vietu saimnieki.

Nu ko, aidā, uz priekšu metropolē!

Jaunākie raksti