Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

„3 wind knots” kolekciju papildina Saules akmens rotas

Pašmāju zīmols "3 wind knots" klajā laidis jaunu "Saules akmens" rotu kolekciju. Rotu autore un dizainere ir Sigita Trukšāne.

Daba vairāku miljonu gadu garumā Baltijas jūrā no skuju koku sveķiem, smiltīm un ir izveidojusi dzintaru – veselības, aizsardzības, laimes un panākumu akmeni. Dzintars sevī apvieno gan saules attīrošo un atjaunojošo spēku, gan zemes absorbējošo enerģiju. Kas kopā palīdz cilvēka ķermenim sevi attīrīt, dziedējot garu un dvēseli, negatīvo enerģiju pārvēršot pozitīvā. Saules akmens aizsargā no negatīvām enerģijām, palīdz atklāt gudrību un zināšanas. Dzintara pozitīvā ietekme veicina radošumu, pozitīvo domāšanu, pašpārliecinātību, palīdz pieņemt pārmaiņas un iedrošina sekot saviem sapņiem.

Dzintars, kurš iestrādāts "3 wind knots" rotās ir lasīts Kurzemes jūrmalā, prasmīgs meistars ir atlasījis katru dzintara gabaliņu un to rūpīgi, saglabājot dzintara dvēseli, apstrādājis ar rokām. Ikviena Saules akmens rota ir unikāla un neatkārtojama.

"Veidojot rotas no dzintara, mūsu mērķis bija parādīt šo akmeni no cita redzes punkta un lauzt noteiktus stereotipus", tā rotu autore Sigita Trukšāne.

"3 wind knots" Saules akmens rota piesaista laimi, panākumus, veselību, un ļauj visam lieliskajam rotas nēsātājā spīguļot un zaigot.

Rotas var iegādāties Francijā, Japānā, Lielbritānijā, Vācijā, Kanādā un ASV. Savukārt Latvijā var iegādāties mājas lapā www.3windknots.com, labākajos Latvijas dizaina un modes preču veikalos.

Jaunākie raksti