Vēsma, Fanija

Uzzini, ko dāvanu izvēle liecina par Tevi

Meklējot dāvanu, saprotam, ka tai jābūt atbilstošai dāvanas saņēmējam. Bet vai maz esam iedomājušies, ka dāvana, ko izvēlamies dāvināt liecina arī par mums pašiem?

Asu sajūtu cienītājs
Ja esi iedomājies un kādam pat uzdāvinājis, ko vairums neuzdrošinātos, piemēram, iespēju lidot ar gaisa balonu, deltaplānu, lēkt ar gumiju, braukt ar vučko, tad zini, ka esi asu sajūtu meklētājs.

Izdomu bagāts

Par savu dāvanas izvēli domā jau laikus un vienmēr padomā, kā dāvanu vai dāvināšanas procesu padarīt neparastāku un atmiņā paliekošāku. Tu esi radošs, jo parūpējies, lai dāvana vai dāvināšanas process būtu unikāls. Izvēloties dāvināt kaut ko, kas nopērkams masveidā, dāvanu vai nu oriģināli iesaiņo, vai interesanti un neparasti pasniedz.

Romantiķis

Lai uzdāvinātu ko īpašu, tu saproti, ka nemaz nav nepieciešama liela naudas summa. Tavu dāvināto lietu sarakstā nav vietas saimniecībā nepieciešamām vai praktiskām lietām. Turklāt uzskati, ka nozīme ir patīkamām sajūtām. Piemēram, lai pārsteigtu savu mīļoto, dāvanā pasniedz mūzikas disku ar ierakstītu abu pirmās kopīgās dejas mūziku.

Jokdaris un ar humoru apveltītais

Tu centies īpaši pārsteigt dāvanas saņēmēju ar neparastām dāvanām. Bieži liec par tām pat pasmieties. Tikai, lai pārsteigums būtu patīkams, noteikti jāpadomā arī par dāvanas saņēmēja humora izjūtu.

Rūpīgais
Tu vienmēr centies visus apsveikt. Vispirms uzzini, kas nepieciešams vai vismaz, kas saņēmēju varētu interesēt. Dāvanu sagatavo laikus, nevis pēdējā mirklī. Turklāt to pasniedz iesaiņotu. Pat tad, ja neesi aicināts ciemos, centies apsveikt ar mazu simbolisku dāvaniņu vai ziediem.

Jaunākie raksti