Aldonis, Agija

Flip – flop kājās un aiziet uz ballītēm!

Kad ārā silts laiks un pacilājošs garastāvoklis, šķiet tik piemēroti uzaut kājās flip – flop stila iešļūcenes un doties ar tām laiskā pastaigā jebkur, kur saule rāda. <br /><br />

Atzīstiet – liela daļa no mums šos flip – flop (jēzenes, iešļūcenes, vai kā nu katrs tās sauc) stila apavus valkā arī ārpus pludmales un baseina. Paskaties kaut uz ielas, – tās nēsā tūkstošiem kājas! Taču nostaigāt ar vienām nevērīga stila flip – flop visu vasaru nav tas labākais variants, vai ne? Bet izvēlēties tās ar gaumi un odziņu – cita runa! Tādēļ nedaudz ieskatīsimies šīs vasaras aktualitātēs, kas mijas ar vārdu klasika. Atceries, no ikdienišķības līdz elegancei ir viens solis!

Starp citu, nesen dzirdēju vienas paziņas atklāsmi: “Es taču nevaru visu vasaru (ieskaitot randiņus, kafejnīcu apmeklējumus, pasākumus, brīvdabas darba seminārus u.tml.) nostaigāt flip – flop stila iešļūcenēs, pamainot vien to krāsu un materiālu. Man, lai saglabātu savu sievišķīgo imidžu, taču vajag iegādāt arī kādas vasaras kurpes ar vairākām siksniņām un papēdīti, ne tā?”  Kā rezultātā viņa devās šopingot, nopērkot pāris krekliņus, svārkus un... jau atkal! – šoreiz spīdīgus flip- flop apavus (kas turas tikai ar vienu siksniņu aiz īkšķa) ar domu – nu tagad jau nu gan būs gan sievišķīgi, gan eleganti!

Skaidrs, ka pie vienkāršām iešļūcenēm īpaši neceļas roka pievilkt to skaistāko vasaras kleitu no sava skapja, līdz ar to arī kopējais imidžs var izskatīties ikdienišķāks, no otras puses – vasaras atpūtā taču liela nozīme ir komfortam, tādēļ neuzkrītošs, viegls apģērbs un tādi paši apavi ir īsti laikā! Jā,  flip - flop ir tipiskākie un ērtākie vasaras apavi, bet ir reizes, kad nepieciešamāks kas elegantāks, bet vēlams – tikpat ērts, lai var diet vasaras ballītēs kaut līdz rītam! Tādēļ ir vērts nedaudz pievērsties modes tendenču izpētei un individuāli piemeklēt Tavas īpašās flip – flop iešļūcenes, ar kurām nekautrējoties varēsi doties uz vienu vai otru pasākumu, nebaidoties par elegances vai izsmalcinātības trūkumu!

Flip - flop
variācijas ir tik daudz, ka tās var piemērot katram vasaras gadījumam! Pašlaik aktualitātes:

Gladiatora tipa sandales šovasar ir topu  topā! Kā saka daži stila eksperti – ja sievietei šosezon ir tikai viena stila apavi, tiem jābūt šiem! Turklāt tās var piemērot gan pie kleitām un svārkiem, gan pie biksēm un šortiņiem.

Bet, ja Tu jūties vairāk piedzīvojumu kāra, Tu vari izvēlēties materiālu tieši no dabas –  kurpes no korķa vai koka, draiskulīgā apvienojumā ar iespaidīgu papēža pamatni! Vislabāk derēs pie sievišķīga apģērba vairāk piezemētos toņos.

Un, visbeidzot, klasiskās espadrille stila kurpes. Tās ir komfortablas un nosacīti vienkāršas, nekad neizies no modes, un ir arī universālas kopā ar Tavu garderobi (ja apavu  krāsa ir pietiekami neitrāla).

Ļaujies savām flip – flop pārvērtībām!

Jaunākie raksti