Mintauts, Alfs, Bernandeta

Tīģera gada drosmīgās modes vēsmas

Ko mums nesīs jaunais gads modes pasaulē? Tīģeris uz modes pjedestāliem iesoļo ar savu izteikto drosmi, pašpārliecinātību, šarmu un košumu!

2010. gadā modē būs individuāla stilu eklektika, kā arī netrūks ne saldo 80., ne glamūrīgo 60. gadu imidžs vai citi stili un to miksējums.  

- Garas vakarkleitas ar pārdrošu šķēlumu sānā līdz pat ekstra mini garumam. Izejamajām kleitām raksturīgi gaisīgi audumi un grieķiska silueta noskaņa. Pie šāda tērpa piemēroti apavi uz pamanāmiem papēžiem. Tikai rūpīgi jāizvēlas pasākums…

- Viendaļīgi glancēti bikškostīmi
no zīda vai tamlīdzīga auduma, ar kruzuļainu tērpa augšdaļu vai citu akcentu. Derēs arī citas versijas par tēmu - viendaļīgs kostīms!

- Bikses ar košu apdruku, kuras ir ļoti efektīvas, lai izceltu nēsātājas stila izjūtu un kājas, taču noteikti jāpadomā, ko ar tām savienot kopā. Dažādu apdruku miksēšana šogad nebūs stila kļūda, bet ļoti jāuzmanās, lai gala rezultāts nelīdzinātos klauna tērpam. Ar šādu bikšu piegriezumiem var variēt no harēma tērpa stila līdz šaurām „zīmuļ” biksēm.

- Topi un kleitiņas no caurspīdīgiem audumiem. Tie burvīgi uzsver sieviešu auguma jutekliskumu, un kopējā imidžā saglabājas arī kāds noslēpums...

- Šorti un krekli no „drauga skapja” - Interesanta variācija par šortiņu tēmu, kuriem ir manāma līdzība ar vīriešu apakšbiksēm. Neskatoties uz brīvo piegriezumu ar augstāku jostasvietu, tiem piestāvēs arī atlasa vai zīda audumi. Modē būs brīva izmēra krekls vai mazā žaketīte.

- Džinsi ar cita toņa džinsu aplikācijām un plēsti džinsi. Jā, džinsu modē gan nekas radikāli nemainās - ja nu vienīgi vairāk uzsvērtas džinsu aplikācijas. Šogad būs stilīgi arī plēsti un „aplīmēta” veida džinsi ar nedaudz paplašinātiem galiem, ne tikai viscaur šaurā versijā.

- Pusgaras zeķes līdz ceļiem vai pus lielam. Tā, lai ir pamanāmi - kopā ar svārkiem vai šortiem. Tik vien, kā jāatceras, ka zeķes pievērš uzmanību kāju apjomam. Krāsas - dažādas, katram dzīves gadījumam.

- Nākotnes gladiatora tēls. Kleitiņas, kuru galvenais akcents ir plecu zonā – piemēram, izšūts zeltīts raksts (kas atgādina bruņas) Romas imperatoru un militārā stila apvienojumā.

- Sportiskā stila eklektika.
Tajā var ietilpt minētās pusgarās zeķes, kurpes uz papēžiem, jancīgi, vintage stila šorti un žakete ar polsterējumu kā amerikāņu futbola spēlētāja sievišķā impretācija.

Galvenais, atceramies, ka augstā mode ir tā, kas var atļauties būt visizlecošākā un drosmīgākā! Tādēļ tā pārsvarā ir kā iedvesmas avots mūsu individuālajai modei - atkarībā no katra fantāzijas lidojuma!

Jaunākie raksti