Aldonis, Agija

Oriģinālas vietas svinībām Latvijā

Ja ierastajās svinību vietās sāk šķist nedaudz vienmuļi, un ir vēlme izbaudīt ko neierastāku, tad lūk, vietas pie mums Latvijā, kuru oriģinalitāte iedvesīs Tavam pasākumam papildus vērtību!

Peldošā pirtiņa Stropu ezerā
Uz ūdens virsmas izbaudīt jauku atpūtu peldošajā pirts- mājā piedāvā atpūtas bāze „Stropu vilnis”. Peldošā pirts pēc vēlēšanās var tikt nogādāta ar kuteri jebkurā ezera vietā, un kaut ezera vidū noenkuroties un izbaudīt citas „Stropu vilnis” piedāvātās atpūtas iespējas! Piemēram, pavizināties ar ūdensmoci, uz ūdens slēpēm vai ar katamarānu …

Pati peldošā māja sastāv no trim klājiem. Uz pirmā klāja atrodas banketu zāle 30-40 personām un pirts ar visām ērtībām. Ārpusē būs vieta gan dejām, gan citām aktivitātēm, bet uz otrā klāja tiek piedāvāta nakšņošanas iespēja 16 personām. Uz trešā- augšējā klāja var piesēst, atpūsties un dabas klusumā no sirds aprunāties jaukā atmosfērā, jo tieši no šī klāja vislabāk paveras brīnišķīgs skats uz pludmali un ezeru.

Siguldas vecais ūdenstornis ar mūsdienīgu elpu
Četru gadu laikā vecais ūdenstornis ir piedzīvojis krietnas pārvērtības. No vienkārša apskates objekta pārvērties par mūsdienīgu kultūras un mākslas centru.  Torņa pirmajā stāvā atrodamas fotogrāfijas un informācija par ēkas vēsturi, bet kāpjot augstāk un vērojot mākslas priekšmetus, ceļš torņa viesus aizved līdz pat piektajam stāvam, kur iekārtota atpūtas telpa un gluži kā Turaidas pils tornī iespējams uz Siguldu paskatīties no visām debespusēm. Lai arī šo telpu ir iespējams izīrēt nelielām svinībām (līdz 30 personām) vari būt pārliecināts, ka ballīte Siguldas vecā torņa mūsdienu un senlaiku elpas apvienojumā vēl ilgāku laiku paliks atmiņā.

Karlsona namiņš uz jumta terases
Iztēlojies- uz vairākstāvu ēkas jumta terases Tu iemalko šampanieti, paralēli vērojot Rīgas ēku torņus vai arī vienkārši cep desiņas stikla terasē- laukumā ar zaļu zālīti, fonā skanot dzīvajai mūzikai. Bet punktus uz „I” saliek pirtiņa (uz tā paša jumta!) ar nelielu baseinu, strūklaka, un „Karlsona namiņš”, kurā var omulīgi atlaisties spilvenos ar ūdens pīpi... Šādu iespēju piedāvā „Hotel Baltpark”.

Atpūtas iespējas uz jumta piedāvā arī viesnīcas “Gutenbergs” un „Islande” - tur plašas jumta terases iekārtotas manierīga restorāna stilā. Katrā ziņā, uz jumta svaiga gaisa deva un vienlaicīgi urbānas vides savienojums ir pietiekami valdzinošs, lai šādas vietas izvēle būtu „odziņa” gandrīz jebkuram pasākumam!

Gaisa balonā pār Latvijas ārēm

Interesants un neparasts piedzīvojums var kļūt nedaudz ekstrēmāka iespēja- palidot ar gaisa balonu! Turklāt šāda iespēja pieejama uzņēmumu kolektīviem, jo kompānija „Airkargo” nodrošina ne tikai Latvijas vērošanu no putna lidojuma, bet papildus piedāvā interesantu atrakciju balona iekšienē- komandas spēli, kur, izmantojot vēju prognozi, karti un kompasu, komandas prognozē, kur balons nolaidīsies. Uzvar komanda, kuras prognoze realizēta visprecīzāk, bet prieks tiek visiem!

Piedāvājumā arī laulību ceremonija gaisa balonā- tas varētu būt labs variants tiem, kuriem patīk apvienot ekstrēmas izklaides ar romantiku.

Pie kam lidot iespējams Rīgas, Tukuma, Bauskas, Jelgavas, Dobeles, Saldus un Valmieras rajonā. 

Jaunākie raksti