Ādolfs, Ilgonis

Frizūra meitenēm: kā izveidot stilīgu svētku frizūru

Vēl aizvien modē ir gari mati, un tieši no tiem ir visvieglāk izveidot dažādas svētku frizūras. Modē joprojām ir dažāda veida bizītes, tostarp arī franču bize. Lūk veids, kā pašiem uzpīt stilīgu franču bizi, kas nopīta galvas augšdaļā, veidojot sirds formu. Šis matu sakārtojums ir ne tikai skaists, bet arī noturīgs.

1.SOLIS: Galvas vidū izšķir celiņu un vienas puses matu daļu sasprauž ar matu saspraudi, lai tie netraucē bizes pīšanu otrā pusē.

2.SOLIS: Galvas augšas daļā matos sāk pīt franču bizi, paņemot trīs matu šķipsnas un pinot kā parastu matu bizi, tikai liekot katru nākamo šķipsnu klāt.

3.SOLIS: Kad tiek iepīta matu šķipsna virs auss, turpina pīt parastu matu bizi, virzienā uz galvas vidus celiņa daļu. Sapītajā bizē ieliek matu gumiju.

4.SOLIS: Atkārto 2., 3. soli tikai galvas otrā pusē. Kad sapītajā bize galvas otrā pusē, matu bizes savieno kopā matu gumiju. Frizūra gatava!

Atceries! Lai svētku frizūra būtu noturīgāka, frizūru var fiksēt ar matu fiksēšanas līdzekļiem. Jāatceras, ka pūšot matu laku, bērnam ir jālūdz aizvērt acis, un tām priekšā jāaizliek roka. Matu laka jāpūš no 10 centimetru attāluma.

SOLI PA SOLIM foto galerija

Jaunākie raksti