Gunta, Ginta, Gunda

Baloni bērnu ballītēm

Tagad, kad varam teikt, ka vasara ir sākusies, arvien biežāk mēs saskaramies ar domām par bērnu ballītēm - kā tās svinēt, kā radīt tīkamāku atmosfēru ne vien viesiem, bet arī pašam bērnam. Daudzas idejas nu jau šķiet novecojušas, tomēr, ja tām pieiet radoši, saprotam, ka tā nebūt nav tiesa. Kaut vai, ja runājam par tiem pašiem baloniem.

1. Ziedu baloni

Vai nebūtu lieliski apvienot balonus ar vismīļākajiem ziediem? Lai to izdarītu, ir nepieciešams pavisam maz - hēlija baloni, svaigi vai mākslīgi ziedi (kātiņiem jābūt nogrieztiem) un izturīgs diegs. Pagatavot rotājumu nemaz nav grūti, it īpaši, ja pieejama plaša puķu izvēle.

2. Konfeti baloni


Pieļauju, ka ne reizi vien esat domājuši par mazajiem, spīdīgajiem konfeti, kas tiek izšauti svētkos vai īpašos notikumos. Ak, bet cik gan daudz laika prasa tos visus savākt… Nost ar šīm problēmām! Jautra ideja, kas patiks visiem - konfeti baloni. Šīs dekorācijas pagatavošanai vajadzīgi vien baloni un konfeti. Vēl nepiepūstā balonā jāieber sīkie spīdumiņi un tad vienkārši jāuzpūš.

3. Dzīvnieku baloni

Kuram gan nepatīk piemīlīgi dzīvnieki, turklāt, ja tie apvienoti ar baloniem. Lai šī ideja realizētos, Jums nepieciešami baloni, papīrs, līme un šķēres. Ļaujiet vaļu fantāzijai, izvēloties tīkamāko dzīvnieku un tad vienkārši no papīra izgrieziet detaļas, kas to visspilgtāk raksturo. Ja tas ir kaķis, izgrieziet ūsas un degunu, ja putns - knābi. Kad viss izgriezt, atliek vien to pielīmēt pie jau piepūsta balona.

4. Pom Pom baloni

Iespējams esat dzirdējuši par aktuālajiem pom pom, kas tiek gatavoti visdažādākajos veidos. Kurš gan teicis, ka tos nevar savienot ar baloniem? Pagatavošanai vajadzīgi baloni, līme un nelieli pom pom, ko iespējams iegādāties veikalos vai izveidot pašiem. Domāju, ka piekritīsiet, ka pamīšus pielīmēt mazās bumbiņas ir ne vien ārkārtīgi vienkārši, bet arī jautri. Iznākums patiks ikvienam.


5. Taureņu baloni

Taureņu baloni. Tas viegli realizējams pie ar hēliju pildītiem baloniem pielīmējot krāsainus taureņu dekorus, ko bieži izmanto floristikā. Taureņi, vasaras un prieks! Lai izdodas ballīte!

Jaunākie raksti