Gunta, Ginta, Gunda

Noskaidroti televīzijas torņa kāzu konkursa uzvarētāji

Sīvā balsošanā noskaidrots laimīgais pāris, kuram tiks dota ekskluzīva iespēja salaulāties vienā no mūsdienu Rīgas panorāmas nozīmīgākajām sastāvdaļām – Rīgas radio un televīzijas tornī – Sanda Roze un Ivo Kamals. Par laimīgo pāri draugiem.lv/tvtornis lapā līdz 24. janvāra 23.59 balsots 1498 reizes.

Pāris dalībai konkursā pieteicās ar šādu stāstu: "Kā mēs iepazināmies? Tas notika pirms 2,5 gadiem, kad es nolēmu piedalīties velomaratonā Jūrmalā. Tādā pasākumā grasījos iesaistīties pirmo reizi, pat nenobīstoties no prognozētajiem + 30 grādiem un karstuma rekordiem. Kopā ar labu kolēģi iekāpām vilcienā, kurā pamanīju arī savu nākamo draugu Ivo. Ievēroju, ka viņam ir tāds domīgs skatiens... Bet viņš, savukārt, ievērojis manas lielās un skaistās acis, kā arī mūsu jautro čalošanu. Ārā kāpjot, viņš palīdzēja izcelt mūsu velosipēdus, un turpmāko ceļu veicām kopā, jo arī Ivo grasījās piedalīties maratonā. Katrs pieveicām savu distanci, bet beigās nejauši satikāmies atkal un atpakaļceļu mērojām visi kopā. Tā pamazām, nemanot, sarakstoties draugiem.lv, iepazināmies tuvāk un sadraudzējāmies. Manuprāt, mēs esam lielisks piemērs tam, ka arī sports vieno un sniedz iespējas iepazīties, tas nenotiek tikai klubos vai internetā, jo nu jau divus gadus dzīvojam kopā un esam nolēmuši mūsu attiecības noformēt arī oficiāli, lai esam kārtīga ģimene.

Vēl varu padalīties, ka mums patīk ne tikai piedalīties dažādos pasākumos, bet arī pārsteigt vienam otru. Piemēram, pagājušajā Valentīndienā man bija jādodas komandējumā. Kāds gan man bija pārsteigums, kad stjuarte pasniedza rozi! Tā bija sūtīta no sirds, jo izturēja gan divus lidojumus uz katru pusi, gan arī laiku ārpus Latvijas un atšķirtībā no Ivo. Smieklīgs bija gadījums, kad mēs gājām uz teātri, bet izrādījās, ka es esmu sajaukusi vietas. Vai citu reizi – mēnesi. Nezinu, vai bez Ivo būtu vēl kāds, kas pieņemtu mani tādu, kāda es esmu. Un arī Ivo ir laimīgs, ka saticis mani. Esam kā cimds ar roku, tikai vēl neesam izlēmuši, kurš ir cimds, bet kurš – roka."

Kā Rīgas televīzijas un radio torņa sadarbībā ar kāzu portālu precos.lv rīkotā konkursa uzvarētāji, Sanda un Ivo iegūs ekskluzīvu atļauju šajā pavasarī salaulāties augstākajā publiski pieejamajā skatu punktā Rīgā – televīzijas torņa skatu platformā. Skatu laukums, kas atrodas 97 m virs Zaķusalas un no tā var labi pārredzēt Vecrīgu, Rīgas centru un Pārdaugavu, kā arī labos laika apstākļos ir iespējams redzēt Siguldas augstākos punktus, Rīgas jūras līci un kuģus tajā. Papildus laimīgais pāris iegūs pārsteiguma dāvanas no TV torņa īpašniekiem VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs".

Arī tie pāri, kuri nekļuva par konkursa uzvarētājiem, saņems pārsteiguma balvas no konkursa organizētājiem.

Jaunākie raksti