Līksma, Bārbala

Noskaidroti 2009. gada labākie kāzu fotogrāfi!

Gada izskaņā noteikti šī gada 10 labākie kāzu fotogrāfi- profesionāļi, kuri ir pieprasīti ne tikai Amerikā, bet arī kāzās citviet pasaulē.

Kāzu fotogrāfēšana ir ne tikai bizness, bet arī izaicinošs uzdevums kreatīvi un plaši attēlot spilgtās kāzu emocijas un atmosfēru. Labāko kāzu fotogrāfu nominācijas tika pasniegtas tiem fotogrāfiem, (vadoties arī pēc klientu reitinga, kā arī pēc īpaši izraudzītas žūrijas) kuri savos darbos parāda  ne tikai izcilu kvalitāti,  bet arī ievieš īpašas noskaņas…

Visu uzskaitīto kāzu fotogrāfu darbi un kontakti ir pieejami internetā- tiesa gan, viņu pakalpojumi nebūs tie lētākie, tomēr viņi ir vispasaules atzīti un šādi kāzu foto ļaus spilgti ietērpt atmiņas visa mūža garumā.

Apertura
Tas sastāv no divu fotogrāfu dueta- Reja Soemarsono un Ervina Darmali, kuri veido fotogrāfijas dokumentālā stilā. Lielais stāsts tiek austs no vairākiem būtiskiem mirkļiem un emociju rituma. “Mēs uzskatām, ka katra fotosesija ir jāuzņem ar individualitāti. Mēs esam emociju narkomāni un mums patīk fotoattēlos iemūžināt kaisli!”

Bret Buttershtein
Brets sāka savu karjeru kā fotožurnālists, bet pievērsās kāzu fotogrāfēšanai tieši dēļ lielākas jaunrades izpausmēm. Viņš to dēvē par dokumentālo mākslu... Viņa foto ļoti jūtama kāzu atmosfēra, bieži vien ar nelielu humoru. Viņa hobijs - darbs nelīdzenos kalnos, īpaši tādās vietās kā Havaju salas un Meksika.

Del Sol
Arī šis ir duets, kura sastāvā iekļaujas Mets Adkoks un  Sols Tamargo. 97% jauno pāru viņus atrod interneta vidū, un daudzi ir gatavi apmaksāt viņiem tūkstošiem jūdžu garu ceļu, lai fotogrāfētu kāzas otrā pasaules galā. Viņiem piemīt īpaši silts un eksperimentāls stils.

Amy Deputy

Emijai patīk fotogrāfēt izsmalcināti, attainot ceremoniju ar attēlos manāmu simbolu nozīmi. Viņa atceras savas pirmās kāzas fotogrāfa statusā. „Visapkārt bija ziedi, līgava bija starojoša, līgavainis- cerību iemiesots. Šīs kāzas mani burtiski ierāva kāzu industrijā  uz palikšanu.”

Brian Dorsey
Briāns uzskata, ka fotogrāfa procesam kāzās jābūt nemanāmam. „Savu darbu es nestādu augstāk par pašu ceremoniju. Es pat nevēlos, lai citi viesi zina, ka tieši es esmu kāzu oficiālais fotogrāfs. Tikai tā var iemūžināt patiesi neviltotas emocijas un atmosfēras noskaņu. ”

F8 Studio
Tajā darbojas trīs fotogrāfi, no tiem katrs ar savu stilu. Kima Skaila specializējas tēlotājmākslā, Garijs Doniho un Hajs Njugens  ir ar ilgu gadu pieredzi dokumentālajā un ceļojumu žanrā. Katrs trio dalībnieks cenšas savā darbā palikt ārpus banālām koncepcijām un sižetiem.

Ann Hamilton

Anna, pretstatā daudziem citiem fotogrāfiem, specializējas ne tikai cilvēku kāzām. Viņa pamanīja, ka nereti klienti vēlas organizēt kāzas arī saviem mājdzīvniekiem. "Katras kāzas man - tas ir atsevišķs stāsts. Es to realizēju ar žurnālista pieeju, nelaižot garām nevienu spilgtu mirkli kāzās.”

Anna Kuperberg
“Kāzās visi cilvēki izskatās skaisti, un nav grūti ar atbilstošu tehniku un gaismām izveidot labus foto. Bet man gribas to visu padarīt personīgāku.” Tādēļ Anna pirms kāzām pavada zināmu laiku ar jauno pāri, lai nedaudz iepazītu viņu personību un šos pavedienus ieviestu kāzu fotosesijā. Tomēr gala rezultātā tas viss izskatīsies pēc absolūtas improvizācijas!

Jasmine Star
Džasmīnes “preču zīme”, kas atšķir viņu no citu fotogrāfu darbiem, ir smiekli. Meitene uzskata, ka tieši šīs emocijas visskaistāk atklāj kāzu noskaņojumu. Viņa nekad iet uz kāzām ar iepriekš izplānotu scenāriju. “Man patīk, ja kadru sižets atklājas pamazām, sekojot notikumu gaitai.”

Heather Waraksa
Hetere atzīst, ka kāzu fotogrāfēšanai viņa pievērsās nejauši. "Daži no maniem draugiem precējās un lūdza man būt par fotogrāfi viņu kāzās. Viņi nevēlējās neko pārāk tradicionālu. Kopš tā laika esmu satikusi tik daudz cilvēku, kas vēlas saņemt kaut ko jaunu, tādēļ cenšos savos darbos ieviest inovatīvas noskaņas. “

Jaunākie raksti