Aldonis, Agija

Atklāta jauna kāzu fotogrāfu izstāde

Svinot zelta rudeni, kas tradicionāli ir kāzu sezonas noslēguma laiks, Latvijas Kāzu fotogrāfu asociācija (LKFA) aicina apmeklēt 2016. gada precinieku bilžu izstādi, kas ekskluzīvi tirdzniecības centrā Domina Shopping ir skatāma līdz 6. novembrim. Jaunajā izstādē ir mīlestības pārpilna ekspozīcija ar 40 jaunlaulāto pāru bildēm, kuru autori ir gan pieredzējuši kāzu fotogrāfijas grandi, gan uzlecošie talanti.

“Sapņu kleita, pirmais valsis un visgaidītākie viesi ir dažas no svarīgākajām kāzu sastāvdaļām, kas šo dienu padara par dzīvē nozīmīgāko notikumu. Un tieši kāzu fotogrāfs palīdz šīs mīlestības pilnās atmiņas iemūžināt tā, lai, skatoties laulību bildes arī pēc gadu desmitiem, skaistās emocijas uzvirmotu atkal un atkal. Tamdēļ aicinu topošās līgavas un līgavaiņus, kā arī visus citus interesentus novērtēt Latvijas labāko kāzu fotogrāfu jaunākās bildes, lai smeltos idejas savām kāzām un, kas zina, varbūt arī izvēlētos fotogrāfu savam īpašajam pasākumam,” saka Dmitrijs Mokejevs, Latvijas kāzu fotogrāfu asociācijas prezidents.

Kopumā jaunajā LKFA 2016. gada izstādē var apskatīties priekpilnas kāzu fotogrāfijas, kuras radījuši 20 kāzu fotogrāfi no visas Latvijas. Starp bilžu autoriem ir: Liene Pētersone, Jānis Konons, Inta Lankovska, Linda Ratuta, Dmitrijs Mokejevs, Edgars Pohevičs, Billijs Locs, Māris Kiseļovs, Kristaps Stalidzāns, Sasch Fjodorovs, Vjačeslavs Lučņenkovs, Marats Grišins, Līga Pētersone, Saiva Liepiņa, Sergejs Skopincevs, Miks Šēls, Rolfs Vendiņš, Gints Freimanis, Džeina Saulīte.

Jaunums – unikāls kāzu fotogrāfu rezervēšanas kalendārs

Kā priekšvēstnesi 2017. gada precību sezonai, Latvijas kāzu fotogrāfu asociācija ir sarūpējusi arī kādu īpašu inovāciju, kas būtiski atvieglos kāzu fotogrāfa meklējumus jaunajiem pāriem. Mājas lapā www.lkfa.lv ir izveidots interaktīvs rīks “Brīvo fotogrāfu kalendārs”, ar kura palīdzību līgava ar līgavaini var noskaidrot, kuri no 70 LKFA fotogrāfiem ir pieejami noteiktajā laulību dienā, un veikt sava fotogrāfa rezervāciju tiešsaistē.

Jaunākie raksti