Mintauts, Alfs, Bernandeta

Sievietes meklē ideālu vīru

Ikviens no mums tiecas pēc ideāliem – gan darbā, gan arī ģimenes dzīvē. Katram taču gribas vislabāko un ideālāko cilvēku sev blakus. Bet kā to atrast un vai tāds vispār eksistē? Lūk, interesanti viedokļi!

Baiba, 30 gadi: „Ideāls vīrs ir neprognozējams. Viņš prot mani pārsteigt dažādos veidos, par kuriem iepriekš neko nenojaušu. Tādas attiecības nekad nekļūs garlaicīgas.”

Līga, 27 gadi:
„Viņš man vienmēr palīdzētu mājas darbos un būtu nenogurstošs gultā. Viņš liktu man justies īpašai, skaistai un mīlētai. Viņam jābūt vīrišķīgam un gara auguma.”

Maira, 36 gadi:
„Svarīgāks par visu man ir godīgums –  man ir svarīgi, lai varu uz vīrieti paļauties, uzticēties, lai man nav jāšaubās par viņa taisnību. Nenāktu par sliktu, lai vīrietim būtu arī laba humora izjūta, jo tā man ir būtiska jebkurā cilvēkā, kurš kļūst par manu draugu.”

Elita, 34 gadi: „Ideāls vīrietis nekad nezaudē interesi par savu sievu, par ģimeni. Ar viņu vienmēr ir par ko parunāt un viņš prot klausīties, kad runāju es. Mums jājūt, ka viens otram interesējam. Arī pēc 20 gadu kopdzīves.”

Mārīte, 34 gadi:
„Iespējams, esmu mazliet vecmodīga, taču man ir būtiskas mūžīgās vērtības – man patīk džentelmeņi, kas pret sievieti vārdos un darbos izturās zolīdi, vīrieši, kuriem nav svešs goda un sirdsapziņas jēdziens, vīrieši, kuri pilda to, ko apsola, prot uzņemties atbildību un nebaidās no saistībām. Tāds vīrietis ir labs atbalsts un ideāls vīrs.”

Linda, 30 gadi:
„Labs vīrs ir labs cilvēks. Tik vienkārši, bet man ir svarīgi, lai blakus būtu cilvēks, kas dzīvo ar labām domām, rīkojas labi.”

Dace, 23 gadi: „Ja tā īsi jādefinē, tad ideāls ir tāds vīrietis, kurš patīk arī citām sievietēm, taču kurš ir uzticīgs savai sievai.”

Evita, 39 gadi: „Ideāla vīra reālajā pasaulē nav. Bet, ja būtu, viņš būtu izskatīgs, gudrs, gādīgs, uzticams, izpalīdzīgs, bērnus mīlošs, interesants, ar labu humora izjūtu un gaumi.”

Maija, 43 gadi: „Nav būtiski, vai šis vīrietis ir modelis un skaistulis, būtiskāk, lai viņš mani mīlētu. Ilgi un pa īstam.”

Laulātajiem gan iesakām atcerēties, ka ideāli patiesībā neeksistē, taču ideāla laulība ir tā, kurā arī pēc daudziem gadiem cilvēki spēj interesanti sarunāties, būt kopā un mīlēt viens otru.

Jaunākie raksti